Skip to main content
  • 10.05.2019.

20 fotki kako je impozantni spomenik kulture pretvoren u plesnu arenu Flyaway festivala

Nitko nije ni slutio da će se jedan zapušteni, ali impozantni spomenik kulture sa šarolikom poviješću pretvoriti u party arenu.

Piše: 


Na Flyaway festivalu 2018. nastupalo je preko 20 DJa, što domaćih, što stranih, a toliko energije i plesa nikada nije bilo viđeno u jednom malom mjestu zvanom Kerestinec, što slijedećih 20 fotografija najbolje i dočarava

Dvorac Erdody 15. lipnja ove godine ponovno je domaćin Flyaway festivalu. Headlineri su Julien Jeweil, Juliet Fox, Paolo Barbato uz mnoštvo domaćih i regionalnih snaga: DJ Jock, Yesh, Life4Funk, Lemon, Shipe, Senno, Sin, DJ Yvann, Zoky, Teo Zver, Sonic Illuminati i Instantsupa.

Pronašli smo mjesto mistično i izvan stvarnosti, mjesto gdje nema briga i problema. Još jednom ćemo preuzeti Dvorac Erdody i letjeti više, plesati jače, slaviti glasnije!“ – poruka je koju prenose organizatori Flyaway festivala u dvorcu iz 16. stoljeća. U tijeku je natječaj za nastup na festivalu Flyaway Mix Contest.

Trenutno je u prodaji limitiran prvi val pretprodajnih ulaznica po cijeni od 110 HRK. Požurite po svoju klikom na sustav Entrio jer je kapacitet ove jedinstvene lokacije ograničen.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk