Skip to main content
  • 3.11.2019.

24 fotografije Valentina Kanzyania iz old school vremena

U našim brojnim fotogalerijama kriju se stotine fotografija slovenskog asa Valentina Kanzyania koji će uveličati naš 18. rođendan u kultnom zagrebačkom Aquariusu 15. studenoga.

Piše: 

Na toj zabavi koju smo nazvali "More Than Clubbing" elektronička glazba se isprepliče kroz suvremenu umjetnost i kultru, a istovremeno se spajaju se domaća i regionalna glazbena scena, razmjenjuju ideje. U prodaji su Advance i Grupne ulaznice na Entrio ili prodajnim mjestima. Kompletan program možete vidjeti ovdje.

Pa uz Valentina tu su još i nastupi velikana klupske Live scene (NT Wave ft. Dora Fodor); premijera All Stars Banda sačinjenog od šest vrsnih glazbenika koji čine različite bendove elektroničke glazbe; izložba 18 godina scene u flashback corneru, umjetničke i svjetlosne instalacije, interaktivni zid, Glitter explosion, ulazak u modularni svijet, asortiman gramofonskih ploča, odjeće i knjiga Laurent Garniera u PDV Pop up storeu, a za kraj i line up na dva floora kojeg čine Sergej Snooze, Forniva, Mayell, Mate Čeko, Lawrence Klein, Legabyte LIVE, IGZ.

No, vratimo se mi naslovnoj temi u kojem otkrivamo 24 fotografije Valentina Kanzyania od razdoblja 2005. do 2012. godine. Najviše je gostovao u Ambasadi Gavioli, ali donosimo fotografije i iz legendarnog rovinjskog Monvia, zagrebačkih klubova The Best i Sirup. Sve fotografije iz prošlosti možete pronaći u našoj FOTO arhivi.

03.09.2005. – Valentino Kanzyani / Monvi (Rovinj)

30.09.2005. – Valentino Kanzyani / The Best (Zagreb)

29.01.2010. – Umek & Kanzyani / A. Gavioli (Izola)

17.04.2010. – Valentino Kanzyani / Ambasada Gavioli (Izola)

17.02.2012. – Valentino Kanzyani / Sirup (Zagreb)


 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2