Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Elektronički bestseller Electrochoc, Laurent Garniera na 18 godina KS u Aquariusu

Utorak, 29 Listopad 2019

Klinac od deset godina koji je bacao improvizirane partije u vlastoj sobi svoj je san ostvario, sakupio tijekom godina toliko iskustva da je bilo neminovno da će se u jednom trenu sve ove misli izliti u knjigu pa je 2003. nastao najpoznatiji elektronički bestseller "Electrochoc".  


Svoj status najvišeg autoriteta na elektroničkoj sceni Laurent Garnier je potvrdio upravo izdanjem ove knjige pri čijem je pisanju pomogao i francuski novinar David Brun-Lambert, a uspjeh knjige potvrđuju brojni svjetski prijevodi među kojima su izdanja i u Srbiji, Hrvatskoj i BiH."Electrochoc" je autobiografija pisana kao roman u kojem je glavni protagonist sam Laurent koji je bio svjedok i aktivni učesnik tih zbivanja. To nije egoistična autobiografija ili puhanje u svoj rog već koherentni presjek rađanja, razvoja i globalne eksplozije kulturnog fenomena elektoničke glazbe i kulture koja će te provesti scenama gradova kroz oči onoga tko je sjedio u prvim redovima pa se govori o Parizu, Detroitu, New Yorku, Berlinu, Lononu, Chicagu. Stvaranju knjige su pridonijele i živuće legende poput Mikea Banksa, Jeffa Millsa, Jamesa Murphya, Françoisa K...Knjigu po promotivnoj cijeni omogućuje Rockmark, a možete je kupiti 15.11. na našem rođendanu u Aquariusu u sklopu PDV Pop Up Store (PDV Records) koji će izložiti i asortiman odjeće i gramofonskih ploča.

Kulturno-glazbeni program počinje već u 21.30h zvučnom kupkom i nastupima klupske Live scene, te premijerom All Stars Banda, koje možete pratiti i u Livestreamu na FB kanalu Klubske scene. Stream se ostvaruje u suradnji sa Photo Studio 82.More Than Clubbing koncept nudi proširenu dimenziju clubbinga pa ćete još osim glazbenih nastupa moći pogledati:

- izložbu 18 godina scene u flashback corneru;

- našljokati se uz Vida Loca Glitter Explosion;

- instalacije i grafike raznih umjetnika bilo pri stropu, polu katu, WC-u

- doživjeti svjetlosne instalacije i njihovu premijeruKat A1 floora prenamijenili smo u oazu za sve istinske ljubitelje scene, te će posjetitelji moći još uživati i u slijedećim sadržajima:

1. Ulazak u modularni svijet Eurorack sintisajzera, njihova kontrola preko Ableton DAW softvera i novoizašlog modula CV Tools koji je uključen u Ableton Live Suite našeg partnera Sonarscopea

2. Kupiti Rockmarkovu knjigu „Laurent Garniera – Electrochoc“ po promotivnoj cijeni

3. Pogledati selekciju vinyla i odjeće u PDV Pop-up Storeu (PDV Records).Standard ulaznice su rasprodane, a u prodaji su sada ADVANCE ulaznice na Entrio ili prodajnim mjestima.

Od 1.11. u prodaji su i GRUPNE ulaznice - uzmi 6 i plati po cijeni 5 ulaznica