Skip to main content
  • 20.09.2020.

Aklea Neon, Eleven, Klaada i Anja G & Dr.obi nastupili na Ambasadoru

Dodjela nagrada Ambasador je započela u čarobnom ambijentu s predivnim pogledom na zalazak sunca i DJ set Stefanica iz Egzotika DJ`s kolektiva.

Piše: 


Program svečane dodjele otvorila je osječka vila ritma i beata Aklea Neon sa pjesmom "Zovi ju mama" koju je napisao Pavle Klada. Njega smo čuli kasnije u programu.

Ivan Levačić Eleven nagrađen je u čak četiri kategorije – najbolji album, najbolji band i vizualno rješenje godine kao dio benda ABOP, a i sam je dobio nagradu za najperspektivniji projekt elektroničke glazbe.

Kada pričam o ABOP-u, prošlu ćemo godinu definitivno pamtiti po svojem albumu Delta. Albume dugo radimo, teško izlaze, tako da je to za nas velika stvar, tim više što smo s ovim najzadovoljniji do sada. Kada je riječ o solo projektu Eleven, na njemu radim oko dvije godine, no prošle sam imao prvi nastup. Trebalo je ovo biti radno ljeto, ali barem smo puno bili na moru,” rekao je Ivan, dodajući da je njemu osobno ovo bilo najdraže izdanje Ambasadora.

Prve fotografije i opširni izvještaj sa Ambasadora

Imena svih dobitnika Ambasadora sa upravo održane dodjele nagrada

Eleven je nakon prvog čina predstavio svoj live act sa trakom "Dr. Hatelove", nakon drugog čina čuli smo psytrance producenta Klaada u live izdanju, a posljednji glazbeni nastup bio je live dub mix zagrebačkog dub reggae tandema Anja G & Dr.obija. After su predvodili MYUZ-ov Hudi i Marcel iz Liminala. Video snimke pogledajte u Instagram objavama i stories Ambasadora.


defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk