Skip to main content
  • 29.05.2024.

Ritam vikenda: Festivali, proslave uz svjetska gostovanja i zatvaranje zimskih sezona

Bogati program elektroničke glazbe ovog tjedna u Hrvatskoj kreće već večeras zbog produženog vikenda. Provjerite koji se sve programi nude.

Piše: 

Zagreb

Večeras u Petom Kupeu je premijerni nastup australskog sastava Mildlife, dok u Depo klubu sviraju rezidenti – Fabian Jakopetz, Schoga, Teo Harouda, Teychee, Vedran i Yvonne.

Na Jarunu, u četvrtak kreće Zagreb Music Fest koji će tijekom tri dana ugostiti pregršt headlinera iz raznih žanrova, a centralni dan je u subotu kada se na pozornicu penje Boris Brejcha povodom 22. rođendana Future Scopea. Među gostima koji će svirati na Jarunu su još i Denis & Denis, Iva Lorens, Kiril Džajkovski, Dubioza Kolektiv i drugi.

Također u četvrtak, Dobar House sprema zatvaranje svoje osme sezone sa svojim prvim dnevnim partyjem na kojeg u The Garden Taproom stiže Prunk, a pridružit će mu se Elena Mikac, Hrwo E i Tom Bug.

U petak, plesni podij Mastersa preuzimaju Chof, Carnero i El Commando, dok u Dva Osam je ZG Jungle finale sezone uz Zleea i Logicsa. U Aquariusu kreće prvi u nizu događaja Solmotion uz Kooladea.

Depo klub u subotu na On & On večeri pleše uz Demi, Hajdi, Arya, Dvornykovu, Lovru Batelica i Svena Kurtovica.

Katoličko Selišće

U utvrdi iz 13. stoljeća u subotu se sprema open-air party Jelengrad:Reformation u kojem braća techna i trancea sviraju odu svemiru u sastavu – Mary, Fixsell, Psilocybian, Lunar Dawn, Dalton Trance Teleport i Klaada.

Rijeka

Vikend program kreće već večeras u Nemo klubu uz Elektroakustiku na kojoj sviraju BREmanja & Alberto te Petra 2.0 & Vedran.

U petak, Nemo klub ugošćuje Linija Takeover na kojem sviraju Grenco, Ian Staraj i Sven Kraljić.

Subota u Crkvi je u ritmu nove techno večeri koju predvodi Adoo s kojim dolaze Driverr i Lancatech. Dok je u Nemo klubu u ritmovima Boogie’s Garagea na kojeg stižu El Commando, Mecena i naravno Boogie.

Photossmok

Rovinj

U subotu, Steel preuzima Danska organizacija MDK koja dolazi sa svojim rezidentima Georgeom, Danielom Naadom i 7 Levelsom.

Poreč

Od večeras pa sve do nedjelje, nedaleko od Poreča u Lanternu se vraća Lighthouse festival s pregršt elektroničkih imena među kojima su i Adiel, Ben UFO, Ellen Allien, Marlon Hoffstadt te Paquita Gordon.

Benkovac

U subotu, igralište srednje škole Benkovac postaje domaćin The Castle Festa na kojem sviraju Ivan Mastermix, Joe2Shine, Triton i CJohn.

Split

Nova Cruise večer je u subotu na repertoaru u Otiuma, a za pultom će biti Julie Marghilano, Mariano, Madezh i MJ Suddani.

Dubrovnik

Culture Club Revelin nastavlja sa svojim internacionalnim gostovanjima, a u petak stiže Kurd Maverick. U Lazaretima sviraju MattButt, Denis T i Mate Fox Banchilo.

U subotu u Lazaretima sviraju Chiwe i Jax.

Beograd

Petak u Drugstoreu je u ritmovima Private Persons večeri na koju stižu Current Value, Hespermen, RLGN, Eostra, Sonestrose, RNBWS, Breza i Sasha Kustov. Dok u Kultu se tijekom vikenda sprema zatvaranje sezone uz prijatelje i obitelj kluba.

U subotu, Barutana otvara svoja vrata uz Hernana Cattanea i Hobina Rudea.

Novi Sad

Green Love sprema matinee party u nedjelju uz Metodi Hristova, Miloša Vujovića i Flithy Kida na Splavu Cristal.

Sarajevo

U subotu, Sarajevo Matinee sprema novi party, ovog puta uz Hosha, Nexieja i rezidente na Bijeloj tabiji.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.