Skip to main content
  • 17.02.2014.

Besplatno na Virgin Helenu u Gjuri

Virgin Helena u anale hrvatske elektronske scene upisana je kao prvi hrvatski ženski DJ dok je prvi party na kojem je svirala bio onaj u kultnom riječkom klubu Quorum Colours.

Piše: 


Od tada je scenu dijelila s imenima kao što su Carl Cox, Jay Denham, Monika Kruse, Misjah ili Umek, Kanzyani, te vrtjela u klubovima diljem Njemačke, Švicarske, Austrije, Italije i Slovenije. Iza DJ pulta nalazi se već više od 20 godina, pokorila je najprije rodnu, riječku, scenu, potom hrvatsku, a ubrzo je preseljenjem u Beč pokorila i onu austrijsku. Pročitajte intervju koji je napravila za KS krajem prošle godine.

 

Virgin Helena – Nonlinear Resonance mix by Virgin Helena on Mixcloud

 

Projekt "Šum na umu" dovodi Virgin Helenu u zagrebački klub Gjuro 2, ovog petka 21.02. uz warm up kojeg potpisuje Gogolesko. Ulaznica je 30 kn do ponoći, a 40 kn poslije.

Osvojite 2×1 ulaznicu za ovaj party. Potrebno je da u FB komentaru ispod članka napišete barem 3 DJa koji su gostovali u sklopu programa Šum na Umu do sada.. dobitnici će biti objavljeni do četvrtka navečer..

{jcal_latest eventid=5666}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2