Skip to main content
  • alt
  • 9.04.2015.

Progressive house je živ! Dođi na S.O.S.!

Najbolje stvari se rađaju u druženjima i uživanju u životu kada kreativnom potencijalu dopuštaš da se igra. Tako se i Skipper Crew u besanoj noći natopljenoj zvukom koji vole odlučio na malo reanimacije.

 
Sve ono o čemu se priča, u čemu se uživa, što vraća stara sjećanja i stvara nova u ovim sve dužim proljetnim noćima je svakako živo. Tako je i originalni progressive dobio novu injekciju adrenalina direktno u srce.

alt

 
Vješti jahači valova i pulteva, ovi skipperi još jednom s podija šalju S.O.S. (Save Our Soud) signal koji vibrira zrakom i zove te 10. travnja četvrti puta na podij Aquariusa u novu progresivnu avanturu koju za tebe ovoga puta navigiraju Santiago Batacosta, Christian M, Paladin i, povratnik koji se klanja svojim korijenima, Matya.

alt

 
Iskreni topli house sa srcem groovy progressive beata dolazi na širokim plećima perpetuum mobilea progresivne inačice, Paladina, koji od ranih 2000. s pulta sipa ljubav i inovaciju. Mogli ste ga zateći na jubilarnom 10. open air festivalu elektronske glazbe Špica, pult uz pult sa DJ Tomazom, u Bestu i Aquariusu uho uz uho s Tomcraftom, na INmusicu i u zrčkoj Papayi.

alt

 
Iza aliasa Christian M. skriva se Christian Milčić koji na podiju 10. travnja nastavlja desetogodišnju aferu s houseom. Kako je tama nužna da biste vidjeli svjetlo Christian vas jednako lako vodi optimističnim poljanama i zlosutnijim podzemljem housea koji je vrtio po Bestu, Aquariusu, Londoneru, Boogaloou, Saloonu…

alt

 
Pridružuju im se i gosti pa tako direktno, kao jedan od trijade rezidenata Mangan Clubbinga koji vrtoglavom brzinom podiže šibensku scenu, stiže i Santiago Batacosta. Uz njega ekipi je oduševljeno priskočio i Matya koji, iako sada žrtve polaže bogovima tech housea, voli zavrtiti sat i vratiti se na početke, ali ovoga puta mudriji i iskusniji.
{youtube}41NMcLez2zo{/youtube}

Progressivne house melodije širit će se iz epicentra melasom podija od 11 sati pa sve do 6 ujutro i momci upadaju za 20 HR novaca, dok dame ulaze free. No kako dečki žele da imaš više prilika za slušati dobar progressive poklanjaju 10 CD-a načinjenih isključivo za ovu priliku. Kompilacija se neće naći nigdje drugdje. Digitalni svemir biti će nijem tako da će je zgrabiti samo sretni čitatelji. 

alt

 
Pa da ubijete vrijeme do partyja odgovorite koje je po redu ovo spašavanje zvuka i u petak, 10. travnja, oko 14. sati eci peci prst hvata dobitnu desetku. Pis aut!
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2