Skip to main content
  • roger sanchez
  • 7.08.2012.

Roger Sanchez u Ambasadi Gavioli

Drugi dio vrhunca ljeta u Ambasadi Gavioli biti će prava poslastica za ljubitelje housea. Stiže jedan od vodećih imena svjetske house scene, Roger Sanchez.

Naslovna foto

roger sanchez

Roger Sanchez se može se pohvaliti grammyjem za najbolji remiks i brojnim hitovima, kao što su "Another Chance", "You Can't Change Me" i "Lost", a sa Far East Movementom snimio je prošlogodišnju ljetnu petardu "2Gether".

Od ostalih dj-eva izdvajamo Mika Valeja, koji baš ovih dana obrađuje pjesmu Symphony (Prok & Fitch) za Rogerov label Stealth, i Angela Anxa, koji razvaljuje house scenu s novostima, kao što su "Are We There" na Disko Zoo Records (Gramophonedzie), "Take Me" na Nocturnal Grooves (the Shapeshifters) i "Yellow Horizon EP" na Definitive Records (John Acquaviva i Richie Hawtin).

Uz već spomenute artiste na velikom flooru nastupit će još Eddie F, a privee će ovaj put razvaliti techno majstori Psiho, Boltzmann i Gumja. Ne zaboravite: Roger Sanchez te odabrana house i techno ekipa – 18. kolovoza u Ambasadi Gavioli.

{youtube}KldJrP3–5Q{/youtube}

Cijena ulaznice je 20 eura i moguće ju je nabaviti u sustavu Eventima. Mi vam za nastup Rogera Sancheza u Ambasadi Gavioli darujemo 2×2 ulaznice ukoliko u komentaru na članak nabrojite pet vama najdražih Sanchezovih produkcija. Dobitnike objavljujemo sljedeći tjedan. Sretno!

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk