Skip to main content
  • 4.09.2023.

Coeus pružio melodični spektakl u Revelinu: -Odavno se više nisam oduševio gradom-

Iako smo zakoračili u rujan, bogata ljetna sezona na samom jugu Jadrana još nije ni blizu kraja

Piše: 

Rujanski program u dubrovačkom Revelinu krenuo je s premijernim gostovanjem Coeusa. Beogradski DJ i producent, predstavnik Afterlife etikete u Dubrovnik je stigao u sklopu svoje velike ljetne turneje na kojoj je posjetio nekoliko kontinenata, nastupio na atraktivnim festivalima i lokacijama, ali ipak Dubrovnik je nešto posebno.

Prije nego što je preuzeo DJ pult od dugogodišnjeg rezidenta DANCElectrica, porazgovarali smo s Coeusom koji nam je otkrio kako da je pogledao popularnu Igru prijestolja te da će posjetiti znamenitosti iz serije. “Dubrovnik…odavno se više nisam oduševio gradom, hranom, ljudima, stvarno je sve super proteklo. Nekako su me baš dobro spremili za ludnicu koja me čeka u Revelinu.”

Naravno, talentirani beogradski DJ i producent nije došao samo razgledavati Dubrovnik, već i prezentirati svoj zanimljivi zvuk. Komentirajući poziv za nastup u Revelinu kaže “Baš sam bio sretan kad sam dobio poziv, jer nemam puno prilika da sviram u Hrvatskoj, a stvarno volim vaše primorje i baš sam se radovao!

Kako to već biva ove sezone u Revelinu, 90 minuta nakon ponoći gostujući DJ preuzima pult od rezidenta pa tako i Coeus započinje svoje dvosatno melodično putovanje. Dobro popunjen klub, s visokom energijom na plesnom podiju dočekao beogradskog DJ-a  da donese jedan od najpopularnijih elektroničkih pravaca posljednje vrijeme. Melodični techno, isprepleten dubokim, progresivnim zvucima koji stvaraju pravo glazbeno putovanje.

Debitantsku svirku u Dubrovniku, Coeus je otvorio laganim tempom i trakama koje imaju dugu progresiju, breakdowne i pauze prije dropova kako bi stvorio mističnu atmosferu koja je popraćena jednostavnom, ali zanimljivom video produkcijom, light showom i igrom lasera. Iz trake u traku, Coeus je podizao tempo te tjerao podij na ples. Kulminacija premijernog gostovanja, talentiranog DJ-a bila je s obradama kultne trake “MC Undertaker” i nedavnog hita “My City’s On Fire”. Do kraja seta, uslijedila je nešto brža vožnja s melodičnim trakama, među kojima se pronašao i pokoji ID.

Do kraja rujna, svakog petka publiku dubrovačkog Revelina očekuju gostovanja. Alaia & Gallo sviraju 8. rujna, Sam Paganini stiže 15. rujna, Matador je na rasporedu 22. rujna, a 29. rujna svira Pero Fullhouse.

Najbolje trenutke Coeusovog premijernog nastupa u Dubrovniku pogledajte na našem Instagram profilu, dok kompletan intervju s beogradskim DJ-om i producentom stiže u danima ispred nas.

 

sonus 2
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.