Skip to main content
  • 4.09.2023.

Legendarna Valkira Beach će ugostiti Rave or die kolektiv i njihov maratonski party

Rave or die kolektiv cijelu 2023. slavi okruglih 10 godina postojanja. Proslava je krenula još proljetos s gostovanjem Traumera u zagrebačkom Aquariusu

Piše: 

Nedaleko od Zadra, u mjestu Vrsi nalazi se plaža Ričina poznatija kao Valkira Beach koja je tijekom godina pružila neke od nezaboravnih plesnjaka u Dalmaciji o kojima se još i danas priča.

U subotu 9. rujna, Valkira Beach će ponovno postati plesni podij na kojeg se Rave or die kolektiv vraća povodom desetog rođendana. Jubilarnu proslavu će upriličiti gostovanjem Marine Karamarko uz koju sviraju Josip Milković, Toni Kostijal, Lovre Milin, Filip Vunić i Robertescu.

Svoju elektroničku priču Marina Karamarko je započela još u 2006. s prvim gažama, a nekoliko godina kasnije ju je značajno razvila s diplomom u audio inženjerstvu iz Ljubljane. Marina Karamarko je svoju glazbenu kvalitetu dokazala ne samo u Hrvatskoj i regiji, već i na Ibizi gdje je bila rezidentica nekoliko godina u klubu Sankeys. Dobitnica je brojnih Ambasadorovih nagrada, vodi etiketu Thanq, a Beatport ju je jednom prilikom nazvao “vizionarkom elektroničke glazbe”.

Uz riječku DJ-icu za pultom se nalazi Josip Milković koji je prije nekoliko dana proslavio dvadeset godina za pultom svirkom na Sonusu. Toni Kostijal je od samih početaka uz Rave or Die, a svira široku glazbenu paletu od deep, micro housea koja seže do minimal, dub i backbeat tonova. Kao i njegov sugrađanin, Lovre Milin je sa kolektivom od samih početaka, a njegov glazbeni izričaj se najbolje može usporediti sa varijacijama minimal, deep housea. Postavu plesnjaka na Valkira Beachu zaključuju Filip Vunić i Robertescu, mladi vinyl only DJ-evi.

Iz Rave or die kolektiva za sami kraj poručuju “Imamo postavu za pravi užitak na ispraćaju ljeta. Vraćamo se na legendarnu plažu Valkira, mjesto na kojem smo već nebrojeno puta isplesali zadnji atom snage.”

Program kreće u 21 i 30, a traje do 6 i 30, nakon čega slijedi afterparty. Ulaz na vratima iznosi 15€.

FB EVENT: RAVE OR DIE: VALKIRA BEACH 2023

sonus 2
promo clubs
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.