Skip to main content
  • 2.01.2024.

Rezime vikenda: Central Dance Event, Future Scope XXL, Green Love, Hannes Bieger…

U Novu 2024. se ušlo produženim vikendom, a sve oči su bile uprte u noć s nedjelje na ponedjeljak. Kako se plesalo diljem Hrvatske i regije u najluđoj noći u godini, provjerite u nastavku.

Piše: 

Future Scope je pripremio svoj tradicionalni XXL doček na tri floora u zagrebačkom Boogaloou uz Christiana Crakena, Leu Dobričić, Raula Younga, Ladidu i druge…

Depo klub je dočekao Novu godinu s Underground d.o.o koji su pripremili maratonski rave s Chopom, Haroudom, Pusmus, Matanom, Ottom, Teychee, Radios i Animom.

Na EU Adventu doček je krenuo već u podne na Silvestrovo, a tijekom dana i večeri su se za DJ pultom izmijenili DJ Sergio, Drago Diklić, Jazzozo, LukadeLux, Alen S, Vitamin Disco.

Zagrebački muzej Katran je dočekao 2024. na četiri plesna podija.

Osiječki Hangar je ugostio Temptation koji je za Novogodišnji doček okupio Petra Dundova, Tom Spocka, DJGK, Eleanor, DJ Rigi i Zeza.

Riječku Crkva je za Novu godinu plesala uz Hannesa Biegera, kao i Tom Jayja, Tech Rulea, Senkica, Miroclea, Lab Mousea, Kolorisa i Spliffy D-ja.

Pogon Kulture je bio u znaku Liminal kolektiva koji je okupio Amora, Grenca, Koraka, Marcela, Phonophobesa, Recepa i Virgin Helenu.

Šibenčani su Novu godinu na trgu ispred katedrale sv. Jakova dočekali uz britansku elektro/hip-hop grupu Stereo MC’s, prije i poslije koje je za pultom bio Felver.

U splitskom Otiumu 2024. se dočekala uz britanskog DJ-a Tom Bakera, kao i lokalnu podršku Mira i Pusisa.

U Slavonskom Brodu, Nova godina u The Edgeu se dočekala uz Topu, Ivana Pocintela i Danijela Bobana.

Beograd još jednom u Novu godinu ušao uz Central Dance Event u Hangaru. Ulazak u 2024. su predvodili Timo Maas, Darren Emerson i Felix Da Housecat.

Beogradski Kult je pripremio maratonski ulazak u 2024. uz Dakissu, Dakmana, Deu Tosh, Menea, Fikola, Inner Sense, Nexieja i Pao Pausta.

U Novom Sadu, na otvorenom u Štrosmajerovoj Frack Roger i Dejan Miličević su odsvirali b2b set za ulazak u Novu godinu.

Na otvorenom u Novom Sadu, Nova godina se proslavila i uz Kirila Džajkovskog, a samu glazbu za odbrojavanje i ulazak u 2024. je složio Commissar Lag.

Green Love Festival je pruzeo Halu2 na novosadskom sajmu, gdje su svoje ritmove za Novu godinu svirali Vladimir Acic, Katalina, Synsane, Acor, Endzi, Kluzo, Lebronxu, Balša i Dažbog.

Sarajevski Silver&Smoke je dočekao Novu godinu uz šest rezidenata – Kupina, Alexander De Funka, Calkinsa, Eelu, Fedju Knajdla i More Than You.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2