Skip to main content
  • alt
  • 4.02.2015.

Imamo pet karata za Eddie Richardsa

Legitimni skrbnik britanskog housea i techna samo što nije sletio na tlo Lijepe Naše na jednu vikend turneju srcima i ušima u Splitu i Zagrebu.

 
Zamisli samo kako je proživjeti ovakav život u kojem pogledaš unazad i vidiš da tri desetljeća kasnije još uvjiek istim žarom radiš ono što voliš. Upravo ovo čini Eddie Richards koji je na scenu ugazio 80-ih.
 
U dva prekratka dana taticu techna i housea moći ćete uhvatiti na dvije lokacije. U petak navečer zaokrenite stopala u smjeru F – Cluba koji otvara svoja vrata sat prije ponoći. Uz Eddieja tu će se biti i domaći beznadno u glazbu zaljubljeni The Wheel man, Lupus i Sin.

alt

 
Za sve vas koji splićani jeste, tako se osjećate, splićana/splićanku volite ili ćete se slučajno tamo zateći u subotu O' Hara je mjesto za biti. Family Grooves, eminentni hrvatski label čije pogonsko gorivo su očarani kolekcionari i čuvari rijetkih i opskurnih traka, s ponosom iza pulta dočekuje ovog pionira svega što volimo. Da se ne bi na tronu osjećao usamljeno društvo mu prave domaći momci Silvio Hrabar, Duke Hervie, Tome R.
{youtube}5m7e4oVPjnA{/youtube}
 
O Hara (ne, nije Scarlet) te u svoje odaje pušta oko jedanaestice i da ne bi morao odriješiti kesu i ostati bez 40 HR novaca Scena ti u svojoj klasičnoj maniri dopušta da valutu osmijehuljaca razmijeniš za karte. Dijelimo 5×1 i pobjednike/dobitnike/sretnike biramo u petak u podne stručnim zasijedanjem eci peci žirija. Do tada dragi naši ostavljamo vas s friškim Eddiejevim intervjuom i želimo vam divnu, rasplesanu i mirnu snježnu srijedu. Rave on!
 




brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk