Skip to main content
  • justice papaya
  • 3.08.2013.

Justice u Papayi

Festival Pow Wow Party Trips, u organizaciji Connecta i Papaye, na Zrće dovodi francuski electro dance dvojac Justice.

Naslovna foto

justice papaya
 
Pravim imenima Gaspard Augé i Xavier de Rosnay već su prvim singlom "We Are Your Friends", izašlim na labelu Ed Banger Records 2000. godine, osvojili kritiku i stekli brojne obožavatelje. Ogroman uspjeh polučili su i debitantskim albumom †  s kojeg su svima poznate uspješnice kao što su "D.A.N.C.E."   ili "Genesis", a najnoviji album im je onaj iz svibnja, "Access All Arenas", live album snimljen za vrijeme nastupa u francuskom Nimesu  prošlog ljeta.
{youtube}sy1dYFGkPUE{/youtube}
 
Dosad su remiksirali imena kao što su N.E.R.D, Britney Spears, Franz Ferdinand, U2, Daft Punk i Lenny Kravitz, zaradili Grammy nomninaciju,  nastupali na  Ultri, Sonaru, Coachell, Lollapaloozi i nizu drugih svjetskih festivala.
{youtube}hxSaI9xNgIY{/youtube}
 
Francuski dvojac prepoznatljivog, nabrijanog plesnog zvuka u Papayu stižu u utorak, 6. kolovoza, cijena ulaznice iznosi 200 kuna, ali zato  mi troje  čitatelja koji točno odgovore na pitanje koju su pjesmu grupe U2 remiksirali, nagrađajemo s upadom. Imena objavljujemo u ponedjeljak, a odabiremo ih slučajnim odabirom. Sve ostale informacije potražite ovdje.

{jcal_latest eventid=339}

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2