Skip to main content
  • 17.06.2016.

Osvoji ulaznice za Hideout 2016!

Hideout festival koji se održava od 26. do 30. lipnja u sva 4 kluba na Zrću (Noa, Papaya, Aquarius i Kalypso) osim dnevnih i noćnih partija ponudit će i vrsne brodske zabave.

Piše: 


Za one koji se ipak žele zabavljati samo na kopnu spremno je 5 pozornica s vrlo jakim line upom kojeg čine Seth Troxler, Skepta, Jamie xx, John Talabot, Hot Since 82, Andy C, The Martinez Brothers i mnogi drugi. Dnevni pool partiji od 15h do 20h predvode jako dobri prijatelji Hideouta BBC Radio 1, Paradise, Jackathon i Elrow.
{youtube}IST_fYVwKHY{/youtube}

Pripremili smo vam jako zanimljivu nagradnu igru u kojoj dijelimo 3×2 festivalske ulaznice. Sve što trebate napraviti jest slijedeće:

lajkati ovaj članak (FB like je na vrhu kod naslova)

kliknuti da dolaziš na Hideout Festival:
( https://www.facebook.com/events/979802922139175/ )

– u komentar ovog Facebook posta taggirati osobu s kojom biste okupirali dance floor.

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju u nagradnoj igri. Dobitnici 3×2 ulaznice metodom slučajnog odabira preko skripte Random.org su: Slobodan Roce i Bellucci Monica i Antonio Obradovic. Javite se u naš inbox do 14h s točnim imenima Vas i onih koje vodite sa sobom.

Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak 20.06. do 14h metodom slučajnog odabira koristeći skriptu sa Random.org

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2