Skip to main content
  • alt
  • 16.05.2015.

Ricardo Villalobos u Ambasadi Gavioli!

Skokneš malo preko granice kod ljubaznih susjeda, pozdraviš, nasmiješ se i navratiš u jedan od najboljih regionalnih klubova na party života.

 
Ovo bi mogao biti sasvim odličan plan za 22. svibnja jer se u hramu zvuka Ambasade Gavioli odvija jedan od najpartyja balkanskog proljeća koje vam još jednom donosi Fetch The Vibe .

alt

 
Tog divnog petka floor Ambasade preuzet će umjetnik kojeg smo imali prilike u Sloveniji premijerno uhvatiti prije točno godinu dana, Ricardo Villalobos, koji će za vas zavrtjeti jedan cjelonoćni.
 
Ricardo je jedan od onih ljudi čiji dani i noći su u potpunosti posvećeni glazbi, ne posjeduje email, nisu mu dragi intervjui i suzdržan je prema digitalnim mrežama i generalno www – u kojeg je nazvao pošasti.
 
Posebno poštovanje gaji prema vinilkama skidajući kapu filozofiji, trudu i radu koji stoji iza toga da se ploča eventualno nađe na polici, kako bi je ti zatim mogao spremiti u svoju kolekciju.

alt

 
Prije no što iskusni majstor preuzme zvučne valove rasplesat će vas istanbulski DJ Önur Ozer u čijem radu su očiti premreženi glazbeni utjecaji Europe i Azije spajajući se u odličnu svježu novu melodioznu fuziju. Na sceni je od 2003., i od tada si je u CV upisao finu listu renomiranih klubova i značajnih festivala.
 
Mali podij će pak preuzeti simpatična Rumunjka Alexandra koja je svoju poziciju na sceni zacementirala postavši dijelom Sunwaves festivala. Djevojka s srcem kao kuća, zaljubljena u vinile iza sebe već ima mnoštovo međunarodnih nastupa i čeka je blistava budućnost ponad svjetskih floorova.

alt

 
Čitavi event odvija se uz podršku ibiškog teama Next Wave pa narednoga petka zasurfaj ovaj val i prepusti se struji. Da bi surfanje bilo lakše Klubska ti poklanja 2×1 kartu kažeš li nam kojega datuma će Villalobos zatresti Ambasadu, Dobitnike biramo uz kavu i eci-peci povjerenstvo i biti će objavljeni u srijedu 20. svibnja u podne. Sretno dragi naši!
 
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2