Baner
alt

Vodimo te na Frictiona u Pogon Jedinstvo

Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014

 

Uspavano doba godine kažeš? Pomislio bi da je tako, ali čini se da ako je zima nije lav. Čak i da je to nije ništa što malo trenja ne bi moglo riješiti.


Kako bi se podiji usijali u ove ledene jesenske večeri ovdje je Tuborg Open Fair, naše jesensko obogaćenje koncertno-festivalske scene koje će 12. prosinca zagrijati Pogon Jedinstvo uz dragog britanskog gosta, zvijer drum'n'bassa, Frictiona.

alt
 
Započeo je 2000. i do danas iznad kamina stavio Drum & Bass Arena Awards 2011. i vlasnik je jednog od najcijenjenijih drum'n'bass labela Shogun Audio koji ulazi u drugo desetljeće postojanja.

alt
 
Dok ćete vi moći kvasiti grla Tuborgom uz Frictiona će vam glazbenu pozadinu pružati i Petar Dundov live, Frenkie, ABOP, te Chew The Fat! CRO
 
Dundov će se predstaviti s inteligentnim glazbenim komadom u live setu i iznova dokazati zašto ga nazivamo našim najodvažnijim i najoriginalnijim gospodinom elektronike. 

alt
 
ABOP kvinetet vraća se na scenu nakon poduže stanke puni nove energije koja samo čeka da eksplodira na sceni, dok će jedan od kultnih zagrebačkih klupskih programa Chew The Fat! CRO za pultom uposliti svoje rezidente Yesha i DMT-a, vizualnim bombama će vas gađati MC Tone Tuora i VJ polygone, a mikrofon u ruke uzima dama hrvatskog rapa Remi.
 
E sada, ulaznice su sa inicijalnih 45 skočile na 80 kn (60kn online) pa ili možeš skoknuti na Entrio.hr i iskeširati lovu ili nama nabaci komentar koga bi najviše volio vidjeti, pozovi si ekipu da ti lajka komentar i dvoje/dvije s najvećim brojem palaca gore osvajaju 2x1 kartu. Nalukni se ovdje u srijedu oko 19 sati i provjeri je li jedan upad doletio upravo tebi. Sretno i vidimo se na podiju!
Vodimo te na Frictiona u Pogon Jedinstvo