Skip to main content
  • 9.10.2017.

Andrologic sa 6-satnim setom obilježava 15 godina karijere u Qbaru

Veliko obljetnica Andrologica sprema se u zadarskom Qbaru gdje slavi petnaestu godinu od kada ga je elektronička glazba uzela k sebi. Allnighter kojim će vas provesti kroz vlastitu viziju glazbe i plesa.

Piše: 

Rođeni Zadranin Andrej Božić prije petnaest godina po prvi puta staje na noge u svom drugačijem, kreativnijem izdanju poznatom po imenu Andrologic. U svom rodnom mjestu gdje je napravio prve korake i po prvi puta stao za pult, vraća se 14.10 gdje će u Qbaru obilježiti svoju karijeru, koja zadnjih godina poprima sve veće razmjere.

Osim što pažnju plijeni svojim tech house i deep house setovima na festivalima kao što su Sonus, Labyrinth i Summer3P, Andrologic je također odličan producent. Valja istaknuti kako je veliki Petar Dundov udružio snage sa Andrejem i remiksirao 'Another World' koja je izašla za Mistique Music etiketu.

Bez obzira na njegovu izjavu ''mislim da se u glazbi nije dobro pripremati unaprijed'', Andrologic će sigurno pripremiti selekciju koja će ga vratiti u dane kada je tek počeo svirati te današnje zvukove koji ga nose.
{youtube}ZohCDQ5Vs08{/youtube}

Njegov odličan osjećaj vibre gdje ga nosi podrška publike ponudit će mu dovoljno vremena da vas povede kroz melodičnije zvukove koji razbijaju monotoniju te duboke dimenzije popraćene dobri grooveom.

FB Event: https://www.facebook.com/events/1311197965670367/

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop