Skip to main content
  • alt
  • 5.01.2015.

BodyWork institucija se vraća, ovoga puta u Gjuru 2

Gospodin “Peraja” aka Mario Beber bio je poznata škrga u glazbenim vodama. Od 2001. nadalje organizrao je preko 150 BodyWork glazbenih večeri.

 
Većina ovih elektroničkih dragulja, u doba kada je scena cvala, smjestila se u tadašnji OTV. Upravo BodyWork i oni koji su se vjerno slijevali na podije uvijek iznova i iznova zaslužni su za postavljanje Zagreba na elektroničku party kartu Europe.
 
Ovoga puta HardWork/BodyWork se smjestio među zidove glazbenog zdanja na Medvešćaku i Gjuro 2 te 10. siječnja u pet do ponoći zove da proslaviš život s iskusnim poglavicom pulta Perom Fullhouseom, Ivanom Komlinovićem, Toxicom, Matijom Tonkovićem aka Matayom i Matejom Hulakom. Podzemno grotlo Gjure tresti će se punih 12 sati. 

alt

 
Klinci koji su tek zakoračili u ovaj svijet i iskusnjare koje su već počinjale podobro pratiti svjetsku scenu upravo su se ovdje po prvi puta mogli njihati u melasi podija s Derrickom Mayem, Docom Martinom, Nathanom Colesom, Ianom Pooleyem, Funk D.Voidom…
 
Za sve one koji nisu nikada imali priliku pokupiti malo kulture i upale mišića na Bodyworku stavit ćemo malo stvari u perspektivu. Drži vilicu.
 
Od gostovanja ove večeri su zaista vidjele neke od najboljih i najvećih koji su ikada selili globusam samo u jednu svrhu, a to je da za vas vrte najbolje, da vam daju da se izgubite u emociji i zaboravite da postoji svijet izvan mikro kozmosa floora.  Za vas su, uz već spomenute, vrtili Silicone Soul, Kevin Yost, Derrick Carter, David Alvarado, Big Hair, Aril Brikha, John Acquaviva, Slam, Miss Honey Dijon, Luke Slater,The Hacker, Oxia, Pure Science, Eddie Richards

alt

 
I mnogi naši momci su ovdje uhvatili prve prilike i postavili solidne cementne temelje karijere. Domaću energiju u valovima su slali Augie, Frajman, Matija Tonković, Toxic, Markan, Felver, Omar, Dav, Luka Eterović, Nicole, Unique, Gadaffi, MR. DJ Dario, Slaven Damjanić, Mary, Ivan Komlinović, Zoky, Cet, Petar Dundov, Marc Grabber, Bebetto, F.O.R.M, Daemia, Chop, Zero, Virgin Helena, Luka, Patrik i Marko Grmoya…
 
Kako je subota još daleka misteriozna zemlja ostavljamo vas s kartom i kompasom u obliku pet najslušanijih traka koji su se kroz 150 rundi popele na vrh i usadile u kolektivno partijanersko sjećanje. Zagrij se i ufuraj, vidimo se na podiju!
 
{youtube}-0JPchACG_w{/youtube}
{youtube}TVXKGZUb30w{/youtube}
{youtube}BC1Xr5I7h9Y{/youtube}
{youtube}-xxlMBsdu8I{/youtube}
{youtube}V_FdVS90fdE{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2