Skip to main content
  • alt
  • 30.04.2015.

Crikvenički pulse kuca beatom techna i housea

Možda ste već debelo u pripremama za praznik rada, cuga se hladi meso se paca, playlista se slaže a vi hodočastite po stranicama vremenske prognoze i polažete im žrtve paljenice.

 
Ali kako to obično bude nebo uvijek ima svoj program i prirodu ne bi moglo manje biti briga za tvoje party planove pa bi na tebe i ekipu mogla ožmiknuti koji oblak, stoga Crikvenica ima rješenje.

alt

 
Pure Underground team vas  na 1. maj poziva u Pulse klub da se njišete uz otkucaje DJ Liona s berlinskih ulica uz podršku domaće ekipe koju čine Kinkela, Zbro, Poco Loco, te rezidenti Adoo & Labozz.
{youtube}mBMgZCviFe0{/youtube}
 
Velik, hrabar i ponosan DJ Lion riče iza pulta. Ovaj utemeljitelj Patent Skilz Recordsa bio je prvi engleski student na SAE institutu u Berlinu koji si je zaradio inžinjersku diplomu. U 25 godina na sceni iz njega se iscijedilo pet ploča i 200 traka i remiexva a šeće se svime od dubokog teškog techna pa sve do klasičnog ugodnog hipnotičkog housea.
 
Ujedno je i izumitelj Magic Vocal Rooma u kojem se ljudski glas manipulira raznom akustičnom tehnologijom u stvarnom vremenu.
{youtube}i5fKXxvy8wQ{/youtube}
 
Tako da za crikveničane, one koji se tako osjećaju i sve one kojima bi dobro sjeo mali road trip zapičite sutra oko 22 sata do Pulsea. Upadaš za 30 prije no što pepeljuga krene kući i 40 nakon. Vidimo se na flooru!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk