Skip to main content
  • 29.12.2022.

Dancelectric i Kosta Radman vrte u Istanbulu za Novu godinu

Dvoje hrvatskih DJ-eva očekuje nešto drugačiji doček Nove godine

Piše: 

Hrvatski DJ-evi DANCElectric i Kosta Radman pozvani su da uvedu goste luksuznog hotela The Ritz-Carlton u Istanbulu u Novu godinu. Svoje setove će odraditi 30. i 31. prosinca, na dvije atraktivne lokacije u sklopu hotela iz kojih pogled puca na Bosporski tjesnac, u Bleu Loungeu i Nobuu.

Hotel The Ritz-Carlton za novogodišnju proslavu angažirao je još Alaia & Galloa te Jeremyja Olandera koji će se pridružiti hrvatskim DJ-evima na Silvestrovo.

Luksuzni hotelski lanac s novogodišnjim programom nastavlja s elektroničkim gostovanjima. Posljednji set zavrtila je Sister Bliss iz Faithlessa za Noć vještica.

Umjetnički direktor i rezident Revelina, DANCElectric već je imao priliku ove godine prezentirati svoj zvuk van granica lijepe naše. Uz nominaciju za izvođača godine na Ambasadoru 2022., svirao je na rasprodanom CERCLE festivalu, kao i na premijernom LMF Las Vegasu na kojem je nastupio i njegov suputnik za Istanbul, Kosta Radman.

Doživljaj ulaska u Novu godinu iz Istanbula s pogledom na Bospor, prenijeti će nam sami DANCElectric i Kosta Radman koji će napraviti takeover našeg Instagram profila. Za najluđu noć u godini, imat ćemo još takeovera i s drugih novogodišnjih partyja koje ćemo naknadno otkriti.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk