Skip to main content
  • 22.07.2019.

Dvodnevni Rave u Fort Bourguignonu za 10 godina Agile Recordingsa

Daleko od brajdi, pitomih brežuljaka, manje pitomih kleti i vinskih podruma, blejanja, meketanja i traktora TechnoJeNaSelu (TJNS) sada nalaziš u čvrstoći utvrde Fort Bourguignon, ovoga puta za jedno golemo rođendansko slavlje.

Piše: 


Naime, Agile Recordings slavi puno desetljeće izdavanja stvari za najbolje plesnjake te diskografska kuća s ponosom najavljuje rave dvodnevku u Fort Bourguignonu. Pitaš kada? Sjajno pitanje i sasvim nužno kako bi zabezecirao datume. Pa raščisti raspored za 3. i 4. kolovoza i ne brini o snu i neispavanom nedostatku suvislosti u poslovnom ponedjeljku, jer 5. kolovoza je dakako praznik, no za tebe sasvim pun i ispunjen.

Za bine Fort Bourguignona staju tako vodeći umjetnici Agile Recordingsa Uto Karem, Hollen, Filterheadz i Johnny Kaos.

Uto Karem stiže s talijanske čizme, s dva desetljeća iskustva u glavi, srcu i stopalima, s naramcima techno traka za koje se trgaju najveći globalni labeli i kao boss Agile Recordingsa.
{youtube}vWNkMXg0aWg{/youtube}

"Ne volim govoriti o žanrovima, volim glazbu u svim njenim facetama i uvijek u konstantnoj evoluciji"- kaže techno Talijan Hollen. Hollen je u pravu i to znaju i 100% Pure, Agile, Bitten, Deeperfect, Driving forces, Form Music, Glasgow Underground, Intacto, Kling Klong, Loose records, Pornographic, Terminal M, Toolroom, Saved, Suara, Transmit, Tronic…
{youtube}0UypJNxobX0{/youtube}

Filterheadz su dva belgijska klinca, braća rođena u 70-ima, danas mužjaci u naponu snage za pultom. Od vinila preko 8 track-ova, dva teenagera u rock bandu postaju svjetski hit za elektroničkim podijima.
{youtube}cIO2GbbW2IQ{/youtube}

Kaos je preduvjet reda iako sve smjera entropiji, pa u šumi nasumičnih tonova talijan Johnny Kaos smješta svoj glazbeni techno red, uz Agile, na Sci+Tec, Bitten, MB Elektronics, Amazing Records, Bla Bla, Suara, Deeperfect, 1605 music teraphy, Kd music, 1605, Abzsolut (Spinning)…
{youtube}xQ6YB10rqLA{/youtube}

Za ovo rođendansko slavlje posuđenim internacionalcima u pulskoj utvrdi pridružuju se i domaće ruke s gipkim potpisom na Agile ugovoru  –  Alen Sforzina, te TJNS i Artnote techno gospodstva, Adoo, Driverr i Sandro Stehlik.

Subota 03.08.2019.
UTO KAREM [Agile Recordings]
HOLLEN [Prospect Records]
ADOO [TJNS, Agile Recordings]
SANDRO STEHLIK [Artnote]

Nedjelja 04.08.2019.
FILTERHEADZ [Agile Recordings]
JOHNNY KAOS [Agile Recordings]
ALEN SFORZINA [Agile Recordings, Tenax]
DRIVERR [TJNS]

Spakiraj se, utvrdi sve što trebaš za tvrđu, pozovi frenda, mamu i brata, istraži detalje na eventu niže i skokni po upade na Entrio ovdje. Enjoy i dobro došli na rođendan!

FB EVENT: TJNS pres Agile 10 Yrs Anniversary @Fort Bourguignon 3/4.08.2019

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk