Skip to main content
  • alt
  • 14.11.2014.

Imaš već plan za vikend?

Planovi su smiješne stvari. Točno znaš kuda, kada i s kim i onda netko nazove i kaže da ne može, netko ubacjuje novu ekipu ili ti se na kraju neda.

 
No ipak imaj plan jer ako ga nemaš kako ćeš imati šta zeznuti. Šalimo se. Tu smo za vas da ne biste trebali lutati internetima pa ćemo vam sugerirati neka mjesta koja bi bilo vrijedno posjetiti ovoga vikenda.
 
Počupkali smo iz kalendara neka “must be there” događanja pa evo ih samo što nisu. Navratite li u DEPO klub moći ćete puhati svijećice za 25 godišnjicu sjajne karijere jednoga od naših domaćih. Disco, house, dubstep, jazz, meštar radio valova i gospodin koji pali podije, Eddy Ramich vas sve  poziva na jednu od serijala  fešti ove godine kojima slavi 25 godina na sceni.

alt

 
Zatim Sirup. Pet minuta prije no što otkuca ponoć otvara se live plesno ludilo naziva Techno ex Tempora na kojem će za vas vrtiti domaće snage koje su revitalizirale techno scenu. Tu su Man From The Lab i Art Lenz, momci koji su donijeli novi techno val kao i Podroom. Trisdesetka na ulazu i neka se vrijeme otopi uz zvuke techna na podiju Sirupa. 
 
Mrak neće biti problem u zagrebačkoj Khali u kojoj se odvija party naziva Khala pres. GlowInTheDark DJ duo koji čine Albert Harvey & Kevin Rammos (NL) a podršku im daje DJ Joe Too Shine. Od jedanaestice pa do zore dođite provjeriti kako to rade momci iz Nizozemske.
 
Pierottijeva 11, AKC Attack. Budi tamo jer se 14.11. odvija se Pistolero w/ Nanosphere party. Deset sati, cure 25 a momci 35 s flajerom a bez cifra raste za deset gore. Ali isplati se jer za mixetom već pucaju prste Nanosphere (UK), Zmayo, Kirg, Morph, Tvrtko, Winpa i Aquilux. 

alt

 
No jedan od onih koje tko zna kada ćeš iznova dobiti priliku vidjeti na balkanskom tlu je ove subote u Pogonu Jedinstvo. Techno barun, gospodin u crnom, glazbeni inovator i čovjek s beskrajnom ljubavi i poštovanjem za glazbu, Dave Clarke, natjerat će vas da osjetite kao da ne postoji ništa drugo osim vas, podija i nota.

alt
 
Za vas koji svoju glazbu pustolovinu odlučite potražiti u blizini centra preporučamo da usmjerite stopala prema Gjuri 2 gdje vas čeka Get High Marathon  i pet minuta prije Pepeljuginog policijskog sata mixpult preuzimaju Toxic, E-Base, T-Bo.
 
Sada kada smo probrali ove dragulje napomenut ćemo vam još neke poslastice, a kako se ovo ne bi pretvorilo u roman struje svijesti upućujemo vas da oči bacite na kalendar.
 
Još uvijek se stignete zaletjeti na Sajam glazbe i multimedije koji se odvija u prostorima zagrebačkog velesajma pa se spremi, uzmi nekoga pod ruku i požuri ako još nisi.
U Gjuri 2 te u petak čeka opskurni Sci Fi @ G2 dok će Pogon Jedinstvo preuzeti ženske snage u sklopu 8. Vox Feminae.

alt

 
Slovenija će plesati na Zabielu ispod Cirkuskog šatora, a u Splitskom Quasimodu će biti Elektro Fufe dok se u riječkoj bogomolji se možete zaogrnuti u mrak uz  Darksidea i N-Typea na Get Darker partiju.

alt

 
Želiš li metal, hardcore, industrial i techno navrati ove subote u Tvornicu na Combichrist  a u Katranu te čeka jedan fini oldscool Elektron pres. Vynil party. U Aquariusu se možete zabaviti uz disco, house i EDM fiestu i naravno tequilu  na “Studio69 & Fiesta” partiju dok u Sirupu možete gledati dokle oko seže na “Unedogled” partiju na kojem su samo za vas iza pulta od desetke Sergej Snooze, Mate Čeko i Buraz. 

U nedjelju navrati na spuštanje sa vikend ludila u DEPO na Dave Clarke after party. Za sve ostale detalje i detaljčiće i sve ono što u maratonsku preporuku nije stalo, bacite oko na kaledar. Puno vas pozdravljamo i želimo vam fantastičan vikend dragi naši. Odmorite se i naplešite do sita.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2