Skip to main content

Imperium Brunch uz After Affair u Starom gradu Sokolac

Bajkoviti dvorac iznad rijeke Une i Bihaća, popularni Stari grad Sokolac, bit će mjesto okupljanja 18. lipnja za sve one koji nestrpljivo čekaju Imperium festival i vrhunsku zabavu, ali i oduševljavajući prizor kulture i prirode u jednom!

Piše: 


Ovaj put u goste stiže trenutno najveći izvozni i BiH glazbeni proizvod, a radi se o momcima koji stoje iza svih većih projekata na BiH elektroničkoj sceni, dobitnici glazbene regionalne nagrade Ambasador, za sve vas ovoga puta neponovljivi dvojac After Affair!


Foto: Visit Bihać

Ogromna je lista izvođača sa kojim su After Affair surađivali, a također redovno nastupaju na svim regionalnim festivalima… Premijerno nastupaju u gradu na Uni, a support eventu je tim Soundkeepers. Tulum se održava kao uvertira u Imperium festival u Bihaću koji je na rasporedu od 5. do 7. kolovoza na kojem nastupaju Cristian Varela, Mahmut Orhan, Paolo Barbato, Bonjasky itd.

IMPERIUM BRUNCH

Tvrđava Sokolac, BiH
Subota, 18. lipnja
Početak 17.00h – 02.00h

FB Event:
Imperium Brunch @ Stari Grad Sokolac w/ After Affair

Ulaznice u pretprodaji za Imperium Brunch 15 KM, na dan događaja 20 KM. Ulaznice su vrijede za ulazak i zabavu u Starom gradu Sokolac, kao i za after party. After se održava u Kulturnom centru Bihać.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web