Skip to main content

Kenny Larkin nastupio na najvećem festivalu u Detroitu, a evo i što poručuje

Kenny Larkin je američki DJ i producent koji dolazi iz Detroita, a smatraju ga vrlo utjecajnim umjetnikom koji je značajno doprinio razvoju američkog, britanskog i njemačkog techna.

Piše: 


Nedavno je nastupio na velikom DEMF – Detroit Electronic Music Festival u LIVE izvedbi. Očaran je bio time što su neki izvođači tog festivala poput Paco Osuna, Dubfire, Nicole Moudaber, Kevin Saunderson i La Fleur vrtili njegov remix.

A poruku je poslao i snimivši kraći klip sa nastupa Kevin Saundersona: "We are Detroit! The Saunderson’s educating the younger generation in Detroit, Techno Mecca!"

Nedavno je u kraćem intervjuu za Barefoot Sounds koji slovi za profesionalnog proizvođača studijskih monitora izjavio:

"Biti majstor svog zanata znači živjeti, spavati, disati ono što radite, proučavati velikane koji su došli prije vas, naučiti zanat, slušati ljude na koje gledate, slušati njihove stvari. Pokušajte duplicirati ono što rade na svoj način da biste se nadahnuli i na to svoj mali obol."

Slušajte ga ovoga ljeta na NOX festivalu od 2. do 4. kolovoza na lokaciji plaža Martinska u Šibeniku. Njemu se pridružuju i Juan Atkins, Terr, Red Axes, Petar Dundov, Coeus, DJ Jock i Lawrence Klein, Forniva, Roof AW i mnogi drugi. Ulaznice su u prodaji na Entrio, a trenutna cijena je 160 kn. Zanimljivo je da festival nudi i pet dana besplatnog kampiranja ako uzmete festivalsku ulaznicu!

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop