Skip to main content
  • 20.05.2019.

Metodi Hristov otvara ljetnu sezonu Fort Bourguignona. Poznat pobjednik DJ Contesta!

Otvaranje ljetne sezone legendarne party utvrde Fort Bourguignon u Puli samo što nije.

Piše: 


U subotu, 8. lipnja TJNS u goste dovodi bugarsku glazbenu instituciju Metodi Hristova. Njemu će se pridružit Mastral iz Berlina, te lokalna podrška Adoo koji se upravo vratio sa europske turneje, Beatriss koju ste mogli slušati u našem podcastu, te novo lice scene i neumorna energija TJNS evenata Driverr.

Na DJ Contestu koji su organizirali TJNS & Klubska scena prošlog tjedna ukupno je 5 finalista ušlo u završno pripetavanje, nakon čega smo dobili i pobjednika zbrajajući glasove žiria i publike u omjeru 50:50.

FB Event

Jednoglasnom odlukom žiria i publike prvo mjesto i nastup na otvaranju partya 8.6. pripalo je dvojcu Katarina G. & Leclerc koji dolaze iz Zagreba. Organizator im je uz nastup, osigurao i plaćene putne troškove, te smještaj u Puli. Čestitamo pobjednicima, a Vi poslušajte još jednom njihov pobjednički miks na dnu članka.

Svi prijavljeni kandidati na DJ Contestu dobit će poklon ulaznicu za ovaj događaj od strane organizatora. A evo i konačnih rezultata žiria i publike u brojkama:

GLASOVI ŽIRIJA
1. Katarina G. & Leclerc 34 boda
2. Slicer         34 boda
3. Mexla         29 bodova
4. Joes             29 bodova
5. Jaxx Pot         28 bodova

GLASOVI PUBLIKE
1. Katarina G. & Leclerc 47%
2. Jaxx Pott                        40%
3. Joes                                 8%
4. Slicer                               4%
5. Mexla                               1%

METODI HRISTOV
Ovaj vrsni Dj i producent nosi na Balkan sve od mračnijeg obraza tech housea pa do sirovih neumornih nezaustavljivih house beatova. 2014. donijela je maksimalnu eksponiranost izdanjem "Step Outside" kojeg je Matthias Tanzmann nazvao broj 1 trakom ibiške sezone, pa ne čudi da u podršku šešir skida ekipa kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn, Mendo, Andre Crom, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot, Ramon Tapia, Audiojack, i da autograme sidri na labele poput Glasgow Undergrounda, Gruuva, Rejecteda, Lapsus Musica, OFF Recordingsa, Deeperfecta, ViVa Musica, Toolroom Recordsa, KD Musica.

Metodi Hristov kaže da se osjeća nepotpuno kad neko vrijeme ne izdaje vlastitu glazbu, a kao jednu od najdražih emocija ističe eksploziju sreće koju doživljava svaki puta kada pred publikom prvi puta pusti novu stvar i vidi da ljudi vrište i srčano plešu.

KATARINA G. & LECLERC
Ovaj DJ par suradnju započinje 2017. kada su se upoznali i počeli zajedno ići na partije u okolici Zagreba, a njihovi glazbeni ukusi se istovremeno podudaraju. Vrlo brzo su su počeli razmjenjivati glazbu koja je često završavala B2B setovima. Od tada su imali nekoliko zajedničkih nastupa: Liquid Night (Mala Scena HD, Karlovac); Prvomajski festival na Strmcu (Nova Gradiška); Flyaway festival (dvorac Erdody, Kerestinec); SoundFactory i Depo Club (Zagreb). Njihov stil se temelji od housea preko deepa, techa, acida, progressivea pa sve do techna.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk