Skip to main content
  • 30.10.2019.

Ostvarite svoje snove uz Ruede Hagelsteina u Rijeci

Berlinskom DJ-u pridružuju se regionalna i domaća imena te tvore klubsku večer 'Garden of Dreams'.

Piše: 

Ovog vikenda u riječkom klubu Crkva,  2. studenog, dolaze Ruede Hagelstein, After Affair, Nikola Mihailovic te Life4Funk u b2b izdanju sa Marcel.

Ruede Hagelstain Berlinski je DJ i  producent koji je započeo svoju elektroničku karijeru u Tresoru kasnih devedesetih. Približio se samom srcu dance scene tako što je bio urednik nekoliko magazina posvećenih ovoj branši glazbe te osnivač restrealitaet.de platforme za Techno glazbu. Nakon diplome za audio inženjering posvećuje se produkciji te postaje rezident kultnog Watergate kluba. Danas ima vlastitit studio u srcu Berlina, gdje surađuje o sa mnogim umjetnicima, a glazbu izdaje na Get Physical Music (Njemačka), Bedrock (UK), Culprit (SAD), Suara (Španjolska).


Uz njega slušamo sarajevski glazbeni akt After Affair koji se sastoji od Bonjasky te Ivan Z koji se mogu pohvalitit kako su dobitnici nagrade Ambasador za akt godine 2019. Sa druge stranije dolazi Nikola Mihailovic koji nas svojim miksom elemenata housea, progressivea i techna neće ostaviti ravnodušnim a pult je dijelio  sa imenima poput Stephana Bodzina, Solomuna i Matadora.

 

Life4Funk koji je 20 godina dio riječke scene i savršen je kandidat za predstaviti kao domaću snagu među regionalno jakim imenima. Ovoga puta slušamo ga u b2b verziji sa Marcelom.

Ulaz na događaj je 60 kuna cijelu noć a ples započinje u 23 sata i 30 minuta. Vidimo se na podiju.

Facebook Event: Garden of Dreams Rijeka w/ Ruede Hagelstein

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2