Skip to main content
  • 30.09.2019.

Pločnik ulazi u novu sezonu

Zagrebački Pločnik ima čak 14 evenata ovog listopada.

Piše: 

Nakon dugog, toplog ljeta kreće nova bogata sezona događanja u omiljenom urbanom okupljalištu Zagreba – Pločniku. Prvi jesenski mjesec, listopad, bit će ispunjen žanrovski šarenim glazbenim večerima, od punka preko bassa do techna i housea. Držimo se i dalje floskule "za svakoga po nešto" i veselimo se nikad dosadnoj jesensko-zimskoj sezoni. Uz to, ulaz je uvijek slobodan, na šanku je preko 70 pivskih vrsta, domaćih rakija i vina, organskih sokova i čajeva.

Četvrtak, 3. listopada, 22:00-02:00, ulaz slobodan.
Get Physical Music još jednom skreće pozornost na uzbudljive nove umjetnike iz Hrvatske s drugim EP-om u njihovoj seriji. Drugu ponudu još jednom je sastavio Andrea Ljekaj, koji stoji iza projekta, a uključuje ekskluzivne pjesme pridošlice iz Pule – Time To Sl33p, voditelja etikete i klupske večeri ''Dobar House'' – Tom Bug, i Andrein remix pjesme ''Insolate – Nada''.
 Croatia Gets Physical – EP2 Premiere

Petak, 4. listopada, 21:00-02:00, ulaz slobodan.
Nakon dugog toplog ljeta Solfeggio ekipa se vraća u školske klupe željni novih zvukova i doživljaja. Nastupaju DeAndre i Cleff.
Solfeggio u Pločniku #6

Subota, 5. listopada, 20:00-02:00, ulaz slobodan.
Nova sezona Egzotike starta u dobro poznatom Pločniku. Kroz večer proći će sve spojive i ne spojive stilske figure njima dragih žanrova.
Egzotika u Pločniku

Četvrtak, 10. listopada, 20:00-02:00.
Nakon rujanskog uličnog izvedbenog izražavanja po kvartovima grada Zagreba, Kulturan Ulični Festival organizira opušteno druženje u Pločniku. Glazbu vrte Kulturnog Uličnog Festival i Val Vashar.

 

Petak, 11. listopada, 21:00-01:30, ulaz slobodan.
Nova večer Slastičarne s Asimin Asanofom i gostom iz Njemačke Daiom Kleinom.
Slastičarna



 

Subota, 12. listopada, 22:00-02:00, ulaz slobodan.
Novi drum'n'bass tulum Dirty Beatz i VuBass zakazuju za subotu 12. listopada. I ovaj put plešemo uz najprljavije ritmove jer za mix pultom vas očekuje Kula all night.

Četvtak, 17. listopada, 22:00-02:00.
Nakon par godina je došlo vrijeme da osoblje Pločnika organizira svoj mali party na kojeg pozivaju svekoliko pučanstvo ovih kontinentalnih krajeva, sve vas koji gledate svaki dan. Glazbena selekcija će biti šarolika, kao što je to i dnevna praksa na našem šanku, sa posebnim naglaskom na – apsolutno zezanje!
Sastanak u Pločniku

 

Petak, 18. listopada, 21:00-02:00, ulaz slobodan.
Ulaskom u novu sezonu proslava moćnih sub valova i brzoplete igre perkusija, ponovo nam je stiglo vrijeme za posegnuti za pokojim bass asom Lijepe naše. Ovoga puta su horizonti ostali na zapadu zemlje odakle su se čule i pročule vibracije jednog svestranog momka – Ervina, a za potpuno slavlje tu su i rezidenti u punom sastavu, AMM, Babilonska, Kornet i LucyLyu.
Subtilno x Ervin

Subota, 19. listopada, 21:00-02:00
Nakon odličnog zadnjeg izdanja ovog ljeta, Lost in Frequencies kolektiva Meidummovement priprema novi zaplet koji će nas uvesti u novu sezonu.
Lost In Frequencies

 

Utorak, 22. listopada, 20:46-23:46, ulaz slobodan.
Ovaj mjesec na novom izdanju Underground Comedy Seta biti će i nagrada i nešto za prigricnut i popit i iskrenog smijeha. Radi se o Stand up komediji tipa open mic, može se prijavit tko god želi.
Underground Comedy Set (Special)

Četvrtak, 24. listopada, 20:30-02:00, ulaz slobodan.
Punk, Disco, Metal, Trap, Hip-Hop, exYu serviraju tri "luda momka": StickyStepi, Čupson i Đilberi.
El Trio Loco en Pločnik


 

Petak, 25. listopada, 21:00-02:00 ulaz slobodan.
U treću sezonu MadTing ulazi jako, te su u pomoć pri otvorenju pozvali kolege iz osječkog Bassovanya, Minimalista i Ama Haia. Dečki inače rokaju veselu dramu, ali za ovaj put su pripremili 140 setove.
Mad Ting! S03e01 w Minimalist & Ama Hai

 

Subota, 26. listopada, 18:00-02:00, ulaz slobodan.
Nakon prvog uspješnog eventa synesthesia se vraća u Pločnik u provjerenom formatu umjetnosti i glazbe. Izlagat će mp3p, a zatim će za DJ pultom nastupiti synesthesia rezidenti.
synesthesia. x mp3p | Pločnik


 

Četvrtak, 31. listopada, 20:00-02:00, ulaz slobodan.
Zagreb Film Festival uskoro puni 76 godina! Prije početka još jedne filmske avanture, pripremama već tradicionalni tulum zagrijavanja u Pločniku.

 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2