Skip to main content
  • 3.12.2015.

Splitski retro i deep house hedonizam

Klupska krema kristalno jasnih krivudavih kotačića krckavog ritma za kreativno karnalno kretanje iznova donosi CLO katarzu.

 
Do sada već ustoličen kao mjesto na kojem započinje vikend košmar, CLO bar na splitska srca i sva ona koja se takvima osjećaju, još jednom stavlja flaster na žudnju za beatom koja te nepogrešivo nalazi usidrenog na vremenskoj traci četvrtka.
 
Iako možda ne možeš pobjeći vezanosti za sadašnjost, istrgnuti tijelo iz predgrađa vikenda, um je po tom pitanju sasvim slobodan vremeploviti unaprijed i unazad kako ti drago. Pa omililo li vam se kojim slučajem oguliti sa sebe mahovine tuđih očekivanja jednim ultrasoniičnim vikend tretmanom vijest stiže u pravo vrijeme.

 
Nakon što smo prethodnog vikenda oduševljeno CLOičili zajedno na dualnom Deepholic/KS stereo sustavu uz Vicu Viciousa vrijeme je za nove glazbene uzurpacije. U petak, 4. prosinca u 9 uvečer, zatvori ladice, poklopi laptope, zakačunaj urede, zatvori knjige, ugasi budilice, stegni one specifične cipele koje su rezervirane za duge noći i sretna jutra (znaš da ih imaš), potraži nešto šljokavo, prizovi duhove i poltergeiste 70-ih i kanaliziraj ih kroz ritam na podiju CLO bara na još jednom disCLOteque studio 54 điru. Nevoljeno staro je samo staro, ali oplemenjeno novom ljubavlju i emocijom zovemo ga retro. Spretne ruke DJ Roka rade na reanimaciji reminiscencija samo za vas!
 
Kako CLO vjeruje da je njegova dužnost biti tvoj osobni metronom od jutra do sutra, od uranjanja žlice u prvo jutarnje crno zlato motivacije kofeinskog eliksira života do oslobođenja noćnog tebe, nakon što su šankovi obrisani, nakon što su konobari otkrmeljali svoje i zidovi se odmorili od vibracija basa, popij s nama kavu ovog neobično sunčanog jesenjeg jutra i vrati nam se uvečer.
 
 
Strahovi paraliziraju, strahovi ubijaju više snova no što će neuspjeh ikada moći, ali kada im izgovoriš ime počinju slabjeti. Stoga CLOstrophobija oslobađa od sputanosti u svakodnevno, od nagomilane energije koja buja pod kožom i u mišićima i tjera te da šećeš tjednom poput lava u kavezu, tetiva spreminih da protrče savanom ritma. Nema straha, samo baš duboki deep house koji tutnja iz zvučnika i sa svakim pulsom slavi tvoje potpuno prepuštanje onome što tek ima doći! Nastavljamo dalje s Rokom bez bojazni sputane zatvorenosti u kutije. Samo ljubav!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk