Skip to main content
  • 22.02.2018.

Tri dame za pultom Depo kluba u mećavi trvđeg zvuka

Stiže tako onaj dan kojemu se veselite prvih četiri dana u tjednu. Stisnete si ruke i bacite glavu unatrag kako bi iz dubine duše uzviknuli "napokon" ili "konačno". Sigurno umorni od rada treba vam baš on da bacite mozak na pašu i da se negdje u gradu izgubite u glazbi.

Piše: 

Kada bi se pisala anketa koji dan je čovječanstvu najdraži u tjednu, velika većina kliknula bi da je to petak. Taj dan označava početak vikenda, a vikendi su ti kada pustite kočnicu, ubacite u višu brzinu i izađete iz radnih navika u potrazi za eventima gdje nećete razmišljati o poslu. Pa ništa drugo vam ne preostaje nego izvaditi iz ormara najdražu odjeću, izglancati svoje cipelice i zaposliti kotače da vas upute do kluba Depo.

Isti taj Depo za ovaj petak 23. veljače sprema malu poslasticu jer za pultom punim tehnikalijama stajat će ONE, tri dame u večeri Girls Night. Jedna do druge do treće rođene su u Zagrebu, a svoj mjesto na plesnoj sceni pronašle su u nešto tvrđim zvukovima. Budete li baš radoznali i pitali ih zašto baš ti zvukovi, sasvim jednostavno odgovoraju da u njima pronalaze emociju i snagu.

MIIA, Teychee i Katarina OHalloran već dugi niz godina zaljubljene su u iste elektroničke zvukove. Svaka od njih razumije glazbu i živi za nju, a to najviše pokazuju tamo gdje se osjećaju najslobodnije, za DJ pultom. Kada stanete pred njih imajte u džepu vičak snage, jer njihovi energični i dinamični setovi brzo će potrošiti vaše zalihe.

Sada kada smo sve bitne detalje otkrili zadnja stvar koja vam treba je osmijeh na licu i malo dobre volje pa dođite podržite ovu mladu trojku. Do 1 iza ponoći ulaz je FREE, a dođete li koju minutu poslije izdvajate 30kn. Unz – unz!

[DepoFB]
[DepoWEB]

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk