Tvrdi Techno u divljini ušća Neretve

Petak, 06 Rujan 2019

Inspirirani divljinom Neretve Delta Sound Industry organizira Go.HARD seriju evenata a ovoga puta u goste im dolaze Leon B. i Maroje

Grupa DSI ima cilj ponuditi kreativni sadržaj u samoj dolini ušća Neretve a 06. rujna kreativni putevi su ih doveli do još jednog u nizu događaja  tvrdog Techno zvuka zvanog Go.HARD. Sezona na otvorenom još itekako traje na Jadranskom jugu.


Glavni akteri eventa - Leon B. iz Zagreba te Maroje iz Dubrovnika , obojica su veliki ljubitelji konkretnog underground zvuka. Njihov cilj je natjerati vas da podivljate jer su ovom Go.HARD eventu dodali i alias Savage edition. Iza tolikih pridjeva skriva se želja da naslutite kako vas čeka jedan tvrđi Techno set. Zajedno su ove godine imali zajednički projekt Quarantine of Arts festival  koji je oduševio Dubrovačku publiku.
 
Leon B. je dijelio pult sa velikanima poput Jon Rundell, The YellowHeads, Candy Cox, David Moleon, Spartaque, Spiros Kaloumenos, Industrialyzer a za njime ne kaska ni Maroje svirajući na brojnim festivalima i klubovima diljem Hrvatske.
 


 

 

Sam Wax & Te Mimashouu iz DSI kolektiva su im također domaća potpora a u ponovnoj suradnji sa Kiteboarding Komin možemo reći kako je sve ovo provjereni spoj za jedan odličan party . Za više informacija o samom događaju pratite FB event : DSI presents Go.HARD Savage Edition w/ Leon B. & Maroje

Tvrdi Techno u divljini ušća Neretve