Skip to main content

Vu Skeng stiže na Bass Couture u Pločnik

Drugi party Bass Couture Presents programa orijentiranog promociji i predstavljanju mladih i nekih već afirmiranih bass producenata i DJa održava se ovog petka, 9. studenoga u Pločniku.

Piše: 


Drugi put za pult dolazi Vu Skeng, mladi DJ i producent iz Novog Sada. Za zagrijavanje je zadužen FrenkyBoy, a nesvakidašnju atmosferu pružit će BMJ, a ulaz je besplatan.

Luka Vuckovic poznatiji kao Vu Skeng, mladi DJ i producent iz Novog Sada koji se sa drum & bass kulturom upoznao prije 4 godine, a prvi put je stao za pult sa svojih 18 godina. Za vrlo kratko vrijeme je napredovao i uspio dijeliti binu rame uz rame sa imenima kao što su: Drop Sensei, Nemy, United Noise, Codex, Creeping Ruin, Kula VuBass, Logics, Stendal crew, Nobru, Coby Selecta, Exorcist Ill, Friski, Massivity i mnogi drugi.

Nastupao je na Exit Festivalu, na "Cocta Beats and Bass" stage-u zajedno sa ostalim umjetnicima ovog žanra. Bio je čest gost Surenje događaja, te nastupao  u raznim gradovima širom Vojvodine, a svojim setovima je prikupio i simpatije publike iz Hrvatske, nastupajući u Osijeku. U njegovim setovima prevladavaju deep rolleri po kojima su njegove trake prepoznatljive, duboki bass, tvrđi i brzi, pomalo mističan zvuk.

Bass Couture djeluje pod medijskim pokroviteljstvom portala klubska Scena i radijske emisije Radio Studenta Zion Radio.

 

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop