Skip to main content
  • alt
  • 13.03.2015.

Zerostrasse Showcase i mračni dubstep u pulskom podzemlju

U podzemlju Pule, u labirintu tunela ispod Kaštela, na konstantnih 14 stupnjeva, 14. ožujka plešeš čitavu noć na prljavi dub.

 
Divan neočekivani bonus tunela je da sve tvoje spravice koje nosiš u džepu, kako bi bio konstantno uključen na Mrežu, u undergroundu tunela ne funkcioniraju. Bez signala tvoj pametni telefon je više manje tu večer jednako zanimljiv kao kamen.
 
Showcase je program koji se posljednjih pet godina odvija pod kišobranom Seasplasha kao platforma za mlade umjetnike koji tek postavljaju svoje cigle na putu u Oz.

alt

 
Na sutrašnjoj inačici, u tunele se na dubstep izdanje spuštaju Demon (UK), Dub Diggerz (SLO), 207 Pulap Reggae Station. Dubstepper značajnog imena, Demon, producent je, DJ i prvi rog M.U.D. (Macabre Unit Digital) Recordsa koji je s godinama postao jedna od najcijenjenijih dubstep etiketa.
 
Kao domaćini dubstep trpezu dubokih basova rasprostrt će Pulap reggae Station a u goste stiže netom preko granice smešteni ljubljanski dvojac Dub Diggerz, rezidenti dubstep večeri Fatal sound, također i urednici internet radia, Bass Warz

Zatekneš li se u Puli ili si stalni šetać njenim ulicama navrati oko jedanaestice s 30 kn i upadaš, razmijeni brige za malo prljavog, plesnog dubokog basa.

 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2