Skip to main content
  • 27.09.2019.

Adoo sa novim izdanjima visoko na top ljestvicama

Ovoga mjeseca izdao je EP 'After Four Years' koji odlično prolazi na TOP ljestvicama i među poznatim artistima.

Piše: 

ADOO je hrvatski Techno artist iz Pule koji izbacuje svoju produkciju na labelima poput 1605, Toolroom, IAMT, Selected Records, Stick Recordings, Set About, Alchemy, Alleanza, Night Light Records, Natura Viva, Patent Skillz i mnogih drugih.

Njegova produkcija može se čuti u setovima velikana poput UMEK, Richie Hawtin, Paco Osuna, Mark Knight, Phunk Investigation-a, Stefano Noferini, Uto Karem, Christian Varela, Sam Paganini i drugim renomiranim imenima svjetske scene. Mnogo nastupa po inozemstvu a izdvojili bi španjolski festival Aquasella gdje je svirao uz Richie Hawtin, Carl Cox, Paco Osuna, Joseph Capriati, Cristian Varela, Matador, Nic Fanciulli te poziv na ADE 2016. Iste te godine bio je na svojoj turneji po Indijskim gradovima. Kod kuće u Puli organizira dva puta godišnje event u poznatom Fort Bourgnionu  i glava je Techno Je Na Selu organizacije.

Od novijih izdanja spomenut ćemo i ono 2018. na Pornographic Records Christiana Varele i Agile Records od Uto Karema. Traka “Pulp” sa Alenom Sforzinaom i Agile Recording je  bila broj jedan Techno trake na Traxsource-u. Ovoga puta nastavlja  niz uspješnih izdanja sa EP-om After Four Years koji je upravo uvršten u TOP 100 na Beatportu i to na sjajnom 15. mjestu.



 

After Four Years objavljen je ovoga mjeseca na etiketi Christiana Smitha Tronic a sastoji se od 4 trake. 'Percussion night' je traka koja je već bila ove godine broj 1. na Traxsource-u stoga je Christian osobno tražio da se izda na ovom EP-u ponovno a  dobila je podršku i puštali su je neka od velikih imena poput Jooris Voorna, Pig&Dan, Doc Brown, Mladen Tomic, Hollen i sam Christian Smith te drugi.


 

Druga traka 'Change te Bass' uvrštena je u Beatportov Best New Techno September i nalazi se na visokom 4. mjestu dok se u TOP 100 nalazi na 78. mjestu. Na izdanju su još dvije trake, 'After Four Years' po kojoj je i izdanje dobilo ime te traka 'Get'.


 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2