Skip to main content
  • 16.06.2023.

Andrew Meller je objavio EP -Demention- na Solomunovoj etiketi

Nakon nekoliko objavljenih singlova, došlo je vrijeme za objavu prvog EP-ja godine srpskog DJ-a i producenta

Piše: 


Andrew Meller, objavio je novi EPDemention” na renomiranoj etiketi Diynamic iza koje stoji Solomun. “Demention” EP skladan je od tri trake “Burner”, “Demention” i “MMNT”.

S uvodnom trakom Andrew Meller nas uvodi u svoj svijet, “Burner” je hipnotična himna koja savršeno liježe u setove. Traka po kojoj je EP dobio naziv “Demention” pritišće gas do daske. To je nabrijana traka s indine dance elementima, isprekidanim akordima i emotivnim vokalom. EP se zaključuje s “MMNT” koji slušatelje vodi u dubinu, omeđenu industrijskim synthovima i lepršavim sub-basom.

Andrew Meller je na svojim društvenim mrežama podijelio kako je ovaj EP za njega poseban i dugoiščekivan. “Trebalo je dosta godina da se sve poklopi i producira ovakve “bangere”. Ne mogu biti sretniji nego što jesam da je Solomun odabrao ove trake za objavu na svojoj etiketi.”

Solomun već neko vrijeme u svom šanžeru ima Andrew Meller-ove trake i često ih zavrti na svojim setovima s čime se srpski DJ i producent nekoliko puta pohvalio po društvenim mrežama.


 

Ovog ljeta, Andrew Meller je jedan od rezidenata dubrovačkog Culture Club Revelina, a svoj sljedeći nastup u nagrađivanom klubu ima u srijedu 21. lipnja na Dancelectric Residencyu uz istoimenog domaćina i Mike Vale.

U Revelinu pak večeras možete poslušati tvorce Cerclea (Phil & Derek); 19.6. je David Penn; 23.6. Flourish, a program se zakuhava od 26.6. kada stižu Eli & Fur, potom Sasha 28.6., pa Nora En Pure 30.06. i Diplo 1.7.

Ulaznice su dostupne na webu kluba ili na ulazu.

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.