Skip to main content
  • 17.03.2019.

Genijalan potez Mobya – drugo izdanje albuma za meditaciju i opuštanje

Moby je dogovorio ekskluzivno partnerstvo sa svjetski poznatom aplikacijom za spavanje i meditaciju CALM preko koje je izdao svoj novi studijski album "Long Ambients 2" u petak, 15. ožujka i to na Međunarodni dan spavanja.

Piše: 

Naslovna foto

Moby


Album se može nabaviti preko Calm Music glazbene platforme, a nakon 30 dana bit će dostupan na iTunesu i Spotifyu. Ova aplikacija ima oko 45 miljuna korisnika, a sama industrija meditacije je teška oko miljardu dolara u SAD-u, dok se unosan fitness sektor pokazao kao popularna marketinška platforma za glazbeno poslovanje. Ni jedan umjetnik, sve do Mobyja, nije iskoristio potencijalni doseg koji sektor meditacije nudi.

CALM ima preko 45 miljuna downloada i više od 700 tisuća recenzija korisnika sa ocjenom 5. Calm Music glazbena platforma koja je krenula prije 18 mjeseci u svom katalogu ima oko 200 pjesama koje su preslušane preko 150 miljuna puta. Glavne kategorije koje se nude korisnicima su Sleep, Focus, Relax i Nature Melodies.

Aplikacija se može besplatno preuzeti, no ako se pretplatite na Premium opciju dobivate pristup preko 100 sati ekskluzivnog sadržaja što uključuje vrlo veliku biblioteku konstantno ažurirajućeg sadržaja za naprednu meditaciju, priče za spavanje, opuštajuće scene iz prirode, alat za pravilno disanje kao i tečaje Calm Masterclass. Cijena je 35.99 Funti godišnje, ili 300 funti ako se želi uzeti doživotna pretplata.

Long Ambients 2 je drugo izdanje albuma Mobya (prvi je izašao 2016.). Sadržava 6 ambijentalnih traka, a svaka traje oko 37 minuta.

"Prvobitno sam napravio te pjesme za sebe jer nisam mogao pronaći tu vrstu glazbe bilo gdje. Long Ambients 2 je osmišljen kako bi mi pomogao da zaspim i pomognem drugima da se smire i možda dobro spavaju. Nadam se da ću to podijeliti s drugim ljudima koji imaju problema sa spavanjem ili se bore s tjeskobom ili se teško smiruju."

Michael Acton sMith OBE, Calm

Glazba je univerzalni jezik; dakle i naša misija je da svijet učinimo sretnijim i zdravijim."

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2