Skip to main content
  • 19.05.2019.

Spiral Roots kompilacija by DJ Indra odvodi slušatelje u stanje transa

DJane Indra nedavno je pokrenula projekt Ecstatic Dance Croatia u glazbi je već preko 15 godina.

Piše: 


Nastupa na različitim događajima i radio stanicama, te promovira psy i alternativnu kulturu. Rezidentica je Mo:Dem festivala i savjetnica za line up mnogim festivalima i događajima. Sredinom ožujka izbacila je zanimljivu kompilaciju "Spiral Roots", a evo o čemu se radi.

"Spiral Roots" su veza između organskih zvukova i mističnih melodija i vibracija. Korijeni nas povezuju sa našim domom – Zemljom, spirale sa višim dimenzijama, koristeći elemente drevne glazbe za usmjeravanje zvukova koje nadilaze vrijeme i spajaju se s visoko inteligentnom elektroničkom glazbenom plesnom produkcijom. Tako nastaje priča koja nas približava stvarnosti naših predaka i inteligencije biljaka, kao i božanskoj iskri u cijelom stvaranju.

Ova organska remek-djela odvode svoje slušatelje u stanje transa, kombinirajući najbolje od drevnog i suvremenog. Zadivljujuće zvučne krajolike dalekih zemalja, džungle i životinja, pomiješane s groovy ritmovima, inteligentni glitchy efekti i puno melodija koje tvore most između “tada” i “sada”. Putujući kroz halucinantne slojeve mističnog i psihodeličnog organskog dub zvuka, ova kompilacija odvodi nas putevima stvorenima između korijena Zemlje i našeg postojanja.

Compiled by: DJane Indra
Artwork by: Chillymanjaro
Mastering by: Nick Piliourez (Sonic Crime) @ ESAD Music Studio, Greece

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2