Skip to main content
  • 25.10.2023.

ADE 2023. Četvrti dan: Solomun i Tijana T na Awakeningsu, AMF Fest, 50 godina Hip-Hopa

Četvrti dan Amsterdam Dance Eventa donio je pregršt masovnih događaja, a mi smo posjetili nekoliko njih

Piše: 


Evo što izdavajmo od subote iz nizozemskog glavnog grada!


Foto Jasper ten Tusscher

AWAKENINGS: SOLOMUN + TIJANA T DAY PARTY

Nakon nekoliko dana u Gashouderu, Awakenings je svoju mašineriju prebacio u Ziggo Dome. Dnevni party u najvećoj amsterdamskoj dvorani je priredio Solomun pred više od 10 tisuća partijanera s 5-satnim setom. Zagrijavanje za legendarnog “švabu” je odradila Tijana T.

50 GODINA HIP-HOPA

Hip-hop je ljetos proslavio svojih 50 godina velikim koncertom u New Yorku, a na Amsterdam Dance Eventu u prepunjenom Felix MeritisuGrandmaster Flash je održao tribinu u rađanju i stvaranju hip-hop kulture.

https://www.instagram.com/p/CyqcTrSNNxS/
 

AMF FESTIVAL

Događaj s definitivno najviše posjetitelja u jednoj večeri na ADE-u je AMF Festival koji je i ove godine preuzeo Ajaxovu Johan Cruijff Arenu te pred više desetaka tisuća partijanera doveo Like Mikea, Purple Disco Machine, Meduzu, James Hypea, Armin Van Buurena, Dimitri Vegas & Like Mikea, Afrojacka, Charlotte De Witte, R3haba B2B W&W i Headhunterza. Svi setovi sa AMF Festivala će biti uskoro objavljeni na YouTubeu.

https://www.instagram.com/p/CytDAEWKR5W/

 

SECRET ARTISTS IN RESIDENCE 4H JAM SESSION

Lady Starlight,Colin Benders i Steve Rachmad su odradili četverosatni jam-live show u Concertzaal u sklopu Secret Artists In Residence projekta koji se održao u konferencijskom dijelu Amsterdam Dance Eventa.

https://www.instagram.com/p/CytWy9pN-hI/

 

AWAKENINGS: EXHALE BY AMELIE LENS

Završetkom dnevnog programa i maratonskog seta Solomuna, belgijska etiketa “Exhale” odradila je svoju večer uz Ravena, Fjaaka, I Hate Models, 9999999999 i domaćicu Amelie Lens. Belgijskoj “kraljici techna” ovo je bio posljednji nastup pred odlaska na porodiljni, a njen povratak se očekuje na Exhale Antwerpu koji bi se trebao održati krajem veljače ili početkom ožujka sljedeće godine.

https://www.instagram.com/p/CytHMtFKZ0u/

Ostao je još jedan dan najveće elektroničke manifestacije s kojeg ćen aša suradnica također izvještavati. Kako biste dobili najnovije vijesti s Amsterdam Dance Eventa zapratite nas na Instagramu te redovito provjeravajte naš web.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2