Skip to main content
  • 23.10.2023.

ADE 2023. Treći dan: Exit showcase party na dizalici, performans u crkvi, Awakenings…

Amsterdam Dance Event je završio, posjetili smo mnoštvo partyja, a evo što izdvajamo iz trećeg dana

Piše: 

 

EXIT ADE SHOWCASE NA DIZALICI

EXIT je već tradicionalno na Amsterdam Dance Eventu preuzeo jednu od najzanimljivijih lokacija za svoj showcase. U Faralda Craneu su stvorili intimni plesni podij, a za glazbu su se pobrinuli Bonobo, Cassian, Human Rias, Arodes, Ece Ekrenn i dvije srpske DJ-ice Lanna te Lady Lee.

https://www.instagram.com/p/CyqQTevtuVB/

PERFORMANS U CRKVI

Zuiderkerk crkva u Amsterdamu postala je pozornica za razne umjetničke forme koji su na interdisciplinaran način predstavili kultno djelo Juliusa Eastmana – Gay Guerrilla.

https://www.instagram.com/p/Cyo1X7YIMP2/

AWAKENINGS: ADRIATIQUE PRESENTS X

Awakenings nastavlja sa svojim ADE programom, a u spektakularnom Gashouderu ugostili su Adriatique koji su pripremili audio-vizualno iskustvo s Olympeom, AE:THER-om, Innelleom, AME-om i Anfisom Letyagom.

https://www.instagram.com/p/CyrDeiztTj9/

ADE LAB: PRIČE O STVARANJU SCENE DILJEM SVIJETA

Treći dan razgovora, diskusija, predavanja i panela na ADE Labu je bio u znaku internacionalnih zvijezda koje su pričale o stvaranju scena te utjecaju na plesne podije diljem svijeta. Mama Snake je pričala o svom izboru traka i načinu pripreme setova, Hector Oaks je pričao o eksperimentiranju s pločama, a zanimanje je izazvalo predavanje o vibrantnoj glazbenoj sceni u Venezueli.

https://www.instagram.com/p/Cynr9qxNHFM/

PARADISE X LOVELAND, DGTL FESTIVAL

Posjetili smo i Paradise x Loveland gdje su svirali Hot Since 82, Jamie Jones, Loco Dice, Kolter i mnogi drugi. Zatim smo otišli na drugu večer DGTL Festivala gdje je Folamour pripremio večer s Jaydom G i Gerdom Jansonom. Dok smo treći dan Amsterdam Dance Eventa zaključili na Watergateu uz Paulu Baumel i Skatmana.

https://www.instagram.com/p/Cyq3OEtsTyR/?img_index=5

Naša suradnica se nalazi u Amsterdamu za vrijeme trajanja cijele manifestacije te donosi svježi sadržaj iz nizozemskog glavnog grada na našem Instagramu te webu.

 

sonus 2
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.