Skip to main content
  • 23.10.2023.

ADE 2023. Treći dan: Exit showcase party na dizalici, performans u crkvi, Awakenings…

Amsterdam Dance Event je završio, posjetili smo mnoštvo partyja, a evo što izdvajamo iz trećeg dana

Piše: 

 

EXIT ADE SHOWCASE NA DIZALICI

EXIT je već tradicionalno na Amsterdam Dance Eventu preuzeo jednu od najzanimljivijih lokacija za svoj showcase. U Faralda Craneu su stvorili intimni plesni podij, a za glazbu su se pobrinuli Bonobo, Cassian, Human Rias, Arodes, Ece Ekrenn i dvije srpske DJ-ice Lanna te Lady Lee.

https://www.instagram.com/p/CyqQTevtuVB/

PERFORMANS U CRKVI

Zuiderkerk crkva u Amsterdamu postala je pozornica za razne umjetničke forme koji su na interdisciplinaran način predstavili kultno djelo Juliusa Eastmana – Gay Guerrilla.

https://www.instagram.com/p/Cyo1X7YIMP2/

AWAKENINGS: ADRIATIQUE PRESENTS X

Awakenings nastavlja sa svojim ADE programom, a u spektakularnom Gashouderu ugostili su Adriatique koji su pripremili audio-vizualno iskustvo s Olympeom, AE:THER-om, Innelleom, AME-om i Anfisom Letyagom.

https://www.instagram.com/p/CyrDeiztTj9/

ADE LAB: PRIČE O STVARANJU SCENE DILJEM SVIJETA

Treći dan razgovora, diskusija, predavanja i panela na ADE Labu je bio u znaku internacionalnih zvijezda koje su pričale o stvaranju scena te utjecaju na plesne podije diljem svijeta. Mama Snake je pričala o svom izboru traka i načinu pripreme setova, Hector Oaks je pričao o eksperimentiranju s pločama, a zanimanje je izazvalo predavanje o vibrantnoj glazbenoj sceni u Venezueli.

https://www.instagram.com/p/Cynr9qxNHFM/

PARADISE X LOVELAND, DGTL FESTIVAL

Posjetili smo i Paradise x Loveland gdje su svirali Hot Since 82, Jamie Jones, Loco Dice, Kolter i mnogi drugi. Zatim smo otišli na drugu večer DGTL Festivala gdje je Folamour pripremio večer s Jaydom G i Gerdom Jansonom. Dok smo treći dan Amsterdam Dance Eventa zaključili na Watergateu uz Paulu Baumel i Skatmana.

https://www.instagram.com/p/Cyq3OEtsTyR/?img_index=5

Naša suradnica se nalazi u Amsterdamu za vrijeme trajanja cijele manifestacije te donosi svježi sadržaj iz nizozemskog glavnog grada na našem Instagramu te webu.

 

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.