Skip to main content
  • 16.04.2019.

Apollonia ima novi EP, a u Zagreb šalju svoju 1/3 Dyed Soundoroma

3 dana, 3 nastupa, 20 sati setova, 380 puštenih traka, 9 sati sna, 50 tequila shotova, 1 izgubljeni mobitel i 189 zagrljaja – tako u brojkama izgleda prosječan vikend pariškog DJ trojca Apollonia.

Piše: 


Svi koji su bili sigurno pamte uzbudljivu, eklektičnu i nepredvidljivu četverosatnu vožnju koju su domaćoj publici priredili na Sonusu 2017. godine. Iako za sada nema naznaka da ćemo ih ponovno slušati u Hrvatskoj u punom sastavu, dobit ćemo priliku kroz fragmente temeljitije proučiti njihovu glazbu – 1. lipnja na We Love Sound u jarunsku idilu šalju svoju jednu trećinu – Dyed Soundoroma.

Soundorom rijetko producira glazbu iz vrlo jednostavnog razloga – želi stvarati s punom koncentracijom, a ne sa slušalicama na ušima tijekom leta – ali zato se radi o čovjeku kojem su kuferi konstantno spakirani i koji svojim grooveom i kreativnošću setova uživo očarava ljubitelje elektronike diljem svijeta.

Dan Ghenacia, Shonky i naš budući gost pod egidom Apollonije ne sviraju samo nezaboravne b2b2b setove, nego i izdaju svoje i trake autora koje cijene. Tako su nedavno lansirali EP “The Egg”, kojeg potpisuje Dan Ghenacia. Istovremeno vedro i sanjivo izdanje koje sadrži tri trake Ghenacia je posvetio svojem nedavno rođenom sinu, zbog kojeg je neko vrijeme bio pauzirao produkciju.

Inače, gospodin Soundorom će 1. lipnja sletjeti u Zagreb s Unum festivala u Albaniji, a DJ pult će na idiličnom proljetnom Jarunu dijeliti sa Sonjom Moonear, Sethom Troxlerom i Andreom Ljekajem. Ulaznice za party, koji počinje već u popodnevnim satima, dostupne su u sustavu Entrio i na https://we-love-sound.com/tickets/ za 200 kuna, a u cijenu je uključena i karta za afterparty.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk