Skip to main content

Za Seth Troxlera nastup na 25 godina Time Warpa je bio posebno emocionalan

Američki DJ Seth Troxler na emocionalan način je opisao i dokumentirao trenutak u kojem je Time Warp proslavio 25 godina postojanja prošlog vikenda u Mannheimu, a gdje je i sam nastupao.

Piše: 


"Wow Timewarp je bio emocionalan. Ovaj je trenutak bio filmski. Timewarp predstavlja obitelj. Ovo slavlje života znači mi mnogo. Sjećat ću se ovog trenutka do kraja života. Hvala Time Warp-u i cijeloj obitelji. Za još četvrt stoljeća i više…i ljubav prema svim ljudima koji su plesali, to je bilo jedinstveno .. xs".

Pogledajte niže u članku atmosferu sa Time Warpa i sa nastupa Setha.

Američki DJ nastupit će na Open Air partyu #WELOVESOUND koji će se održati 1. lipnja na Velikom jezeru Jarun. Treće izdanje  još jednom će okupiti tisuće ljubitelja elektroničke glazbe koji će od 16 sati pa sve do jutra uživati u nastupima nekih od najboljih svjetskih DJ-a. Uz njega za sada je poznato da će vrtiti Sonja Moonear, Dyed Soundorom i Andrea Ljekaj, dok se u narednim danima očekuje objava drugog vala izvođača.

Early bird ulaznice su rasprodane dok su trenutno u prodaji regularne ulaznice po cijeni od 200 kuna. Ulaznice će dan prije festivala i na ulazu iznositi 300 kuna. Ulaznice koje uključuju open air i afterparty, dostupne su u prodaji putem Entrio i TISAK MEDIA prodajnih mjesta, a online putem službene web stranice festivala https://we-love-sound.com/tickets/



disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop