Skip to main content
  • 10.04.2024.

Berlinska techno kraljica Ellen Allien i urnebesni DJ dvojac Luton i Šćepa za kraj tjedna u Petom Kupeu

Peti Kupe zatvara ovaj tjedan odličnim gostovanjima. Berlinska vizionarka i ikona techno scene Ellen Allien stiže ovog petka na novi GRAVE, dok u subotu nastupa najzabavniji DJ dvojac u regiji Luton i Šćepa uz podršku Runyja i Pepija Jogardea.

Piše: 

Kupanje izvanzemaljskim frekvencijama obećava Grave na svom sljedećem izdanju 12. travnja. U Zagreb slijeće omiljena alien techno kraljica Ellen Allien! Kao jedna od ikoničnih umjetnica svoje generacije, Ellen Allien utjelovljuje temeljni etos techna: vizionarka je koja gleda u budućnost tražeći inspiraciju, urezujući vlastitu nišu i vladajući carstvom koje je proželo techno, rave i plesnu kulturu.

Na sceni još od 90-ih, ova rođena Berlinčanka, uvijek zvuči svježe i iznenađujuće svojim setovima u kojima se stapaju old school produkciju s onom modernom. Ellenin vječno kreativni um proizveo je deset albuma uz opsežan katalog singlova, EP-ova ri remikseve za ključne izdavačke kuće kao što su Warp i Mute.

Za pultom Petog Kupea pridružuje joj se njezin prijatelj Miro Von Berlin, Zagrepčanin koji je osim osebujnih plesnih pokreta, isplivao na površinu groovy, energičnim i razigranim setovima.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: GRAVE w Ellen Allien & Miro Von Berlin

Nećete vidjeti nikoga kako pušta i uživa u house muzici kao što to oni rade. Luton i Šćepa, još uvijek u usponu, uvelike su već glavna clubbing atrakcija u regiji. Najzabavniji DJ dvojac u regiji stiže ove subote 13. travnja u Peti Kupe.

Sa snažnim muzičkim temeljima zasnovanim na sviranju instrumenata, ovaj bratski duo vrti setove inspirirane kvalitetnom svirkom, čvrstim grooveom i raznovrsnim harmonijama koje nepogrešivo uzrokuju ples. Više od samo muzičara, autentično odjeveni, Luton i Šćepa su arhitekti nezaboravnih muzičkih iskustava, pretvarajući svaki prostor koji dotaknu u živopisnu žurku i ples.

Uz rasplesanu braću, iz susjedstva nam se vraća i popularni novosadski DJ Runy, dok domaću podršku u ovoj nadasve zabavnoj večeri regionalnih majstora daje Pepi Jogarde.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: A Night With Luton, Šćepa, Runy, Pepi

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk