Skip to main content
  • 9.02.2022.

Boogaloo vikend: Žestoki techno DJ Ogia, pa disco groznica i DJ Krnya

Vrijeme je da saznate što se to ovog vikenda 11. i 12. veljače kuha na flooru Boogaloo kluba.

Piše: 


Početak vikend tulumarenja u petak uz žestoki techno DJ Ogia, dok je subota rezervirana za sve zaljubljene jer se uoči Valentinova sprema disco groznica na vinylima koju potpisuje DJ Krnya.

PETAK
Jedan od pionira hrvatske techno scene, DJ Ogi zakucava svoje turbulentne ritmove u Boogaloo 11. veljače! Ogi je poznato kao DJ diljem Hrvatske, ali i kao producent, osobito zbog stvari “Ruzina” koju je u život vratila Amelie Lens. Njegova traka doživjela je i reizdanje na Technodrome Recordsu, a za one koji ne znaju, Ogi stoji i iza projekta Energetica. Svoje klupske večeri održava u Crkvi koja je nedavno ponovno otvorila svoje vrata riječkoj publici. Na sceni djeluje već gotovo 28 godina, no strast i energija koju nosi sa sobom kao da je tek otkrivena. Uz Ogija, za warm up će se pobrinuti i Vella.

Ogi: Partijaneri su uvijek ostali isti dobri, puni ljubavi i zajedništva

FB Event: OGI 3 hours set

Petak, 11. veljače:19.00 – 00.00h

SUBOTA
Krnya je najavio svoj povratak disca u Boogaloo povodom Valentinova! Provedite dan ispunjen ljubavi uz majstora disca, Krnyu, koji će 12. veljače raspršiti ono najbolje iz svog kolekcionarstva vinyla. Oni koji se prethodno nisu upoznali s Krnyom imaju priliku otkriti njegov opus koji je probrao kroz 38 godina karijere te vam prikazati izvorni način DJ-inga kroz ploče. Nagrađivan je i od strane Ambasadora za live stream koji se emitirao za izlazak iz lockdowna na planini Kalnik. Ukoliko ga želite pobliže upoznati, poslušajte njegove dosadašnje emisije jer njegova strast ga je dovela do toga da tijekom karantene izbaci preko 50 streamova.

DJ Krnya: Nova glazba izlazi svakog dana i kao i prije 38 godina diže me jednako

FB Event: Back 2 Disco with DJ Krnya

Subota, 12. veljače: 19.00 – 00.00h

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2