Skip to main content
  • 24.05.2024.

Zagrebački Jarun spreman za veliki povratak Borisa Brejche – Future Scope rasprodao preko 80% ulaznica

Zagrebački Jarun spreman je za nezaboravnu noć kojom će otvoriti ljetnu sezonu!

Piše: 

Naslovna foto

Florian Schmitt

Dio Jaruna odmah pored Skate parka postat će epicentar glazbenih događanja, uz Zagreb Music Fest od 30. svibnja do 1. lipnja s iznimnim lineupom koji uključuje legendarne bendove poput Parnog Valjka i Neki To Vole Vruće, te energične nastupe Dubioza Kolektiva, S.A.R.S.-a i Kirila Džajkovskog.

Vrhunac obilježava 31. svibnja, veliki povratak Borisa Brejche, ikone svjetske elektroničke glazbene scene!

Nakon premijernog nastupa u Zagrebu 2020. godine koji je okupio 3000 posjetitelja, maskirani njemački DJ i producent vraća se s novim albumom Level One, jamčeći nezaboravno iskustvo uz mješavinu starih i novih hitova. Zbog ogromnog interesa (VIP ulaznice su rasprodane, preko 80% regularnih ulaznica također), program počinje već u 18 sati kako bi se izbjegle gužve na ulazu. Rezidentski duo Senno & Sin svojim tech-house selekcijama zagrijavat će posjetitelje do 20 sati, prije nego što rezidenti Future Scopea – Neroa, Jock, Shipe te headlineri preuzmu pozornicu.

Jedan od posebnih trenutaka bit će svakako i nastup njemačke DJice i producentice Ann Clue od 22 do 00 sati, a koji će poslužiti kao savršen uvod za Borisa Brejchu. Ann Clue, članica Fckng Serious obitelji, poznata je po svojim energičnim nastupima koji osvajaju publiku diljem svijeta. Njezin jedinstveni glazbeni stil varira od dubokih i tamnih tonova do melodičnih acid linija, čineći njezin nastup neizostavnim dijelom večeri.

Točno u ponoć, Jarun će ponovno oživjeti uz live nastup Borisa Brejche, a zagrebačka publika će među prvima čuti najnovije stvari najpoznatijeg Jokera svjetske glazbene scene live, jer ovo će mu biti tek treći nastup na ogromnoj listi nastupa na svjetskoj turneji koja će potrajati i u 2025. godini. Posjetitelje također očekuje raznovrsna ponuda hrane i pića, uključujući posebne akcijske ponude od sponzora.

PRIJEVOZ DO LOKACIJE

Za dolazak na lokaciju, posjetitelji mogu koristiti autobusnu liniju 113 Ljubljanica – Jarun koja prometuje vikendima i blagdanima (s polascima svakih 20 minuta) ili angažirati Tulumbus koji će biti angažiran posebno za 31. svibnja i cijelu će noć cirkulirati oko jezera Jarun uz naplatu karte od 2 eura. Ne zaboravite, Jarun je odnedavno zona bez automobila pa preporučuje se parkiranje kod Petrovaradinske ulice, udaljene 200 metara od lokacije festivala.

POŽURITE PO POVOLJNIJE ULAZNICE

Future Scope, koji ovom prilikom slavi 22. rođendan, iz godine u godinu postavlja standarde u clubbing sceni Hrvatske. Izgradio je reputaciju jednog od najkvalitetnijih i najdugotrajnijih clubbing programa u zemlji, a ove godine obećava nezaboravno zatvaranje sezone! Manje od 20% ulaznica raspoloživo je još po cijeni od 50 eur u sustavu Entrio, a na dan eventa cijena ulaznica na ulazu bit će 60 eur. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i pripremite se za ovaj uzbudljivi party na Jarunu!

Foto Florian Schmitt

Za sve kojima zabava na Jarunu neće biti dovoljna, pripremljen je i službeni XXL after hours party u klubu Boogaloo, matičnom klubu Future Scope programa. Od 4 sata ujutro pa sve do 10 sati sljedećeg dana, najizdržljiviji će moći uživati u setovima Elene Mikac, Neroe, Sina i Shipea. Ulaz na after party je 10 eur.

*Da biste sudjelovali u Giveawayu u kojem dijelimo 2×2 karte za ples uz Brejchu potrebno je na našem FB-u u objavi niže:

1. u komentaru na FB objavu označiti osobu koju vodiš na Jarun 31.5.
2. Podijeliti ovu FB objavu svom profilu s uključenom opcijom (javno)

Dobitnike koji su igrali po pravilima , metodom slučajnog odabira, objavljujemo u nedjelju do 15h.

sonus 2
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin