Skip to main content
  • 5.11.2019.

Četvrti Ambasador će se održati u Rijeci

Sinoć je na društvenim mrežama nagrade "Ambasador" objavljen datum i lokacija četvrte po redu dodjele priznanja akterima elektroničke glazbe.

Piše: 

Ambasador se nakon tri izdanja iz Zagreba seli u Rijeku, te će se prema sada poznatim informacijama održati u četvrtak, 19. ožujka 2020.g. u riječkom Pogonu kulture kao dio manifestacije "Mjesec glazbe".

Vrlo važno je znati da premještanjem manifestacije na novu lokaciju, scena ništa ne gubi jer će se priznanja dodjeljivati za radove nastale u ovoj kalendarskoj godini, točnije za djela nastala od 01.01.2019. do 31.12.2019.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ambasador (@ambasador.hr)

Informacije u vezi prijava projekata, nominacija, žirija, kao i programa koji će se održavati na novoj lokaciji bit će objavljeni kroz nekoliko tjedana na službenom webu i društvenim mrežama.

Ako već niste imali priliku, pogledajte u nastavku kratki dokumentarac sa treće dodjele održane prošle jeseni u KUC Travno (Zagreb).

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk