Skip to main content
  • 17.01.2021.

Chicago dobiva nogometni klub u čast House glazbe i Frankie Knucklesa

Nova profesionalna nogometna momčad dolazi u Chicago i vrlo je moguće da će dobiti ime "Chicago House", u čast Frankieja Knucklesa i ključne uloge Chicaga u stvaranju house zvuka.

Piše: 


Nacionalno neovisno nogometno udruženje (NISA) osnovano je 2017. godine s misijom dovođenja profesionalnog nogometa u svaki grad Sjedinjenih Država, a njegov najnoviji projekt je novi profesionalni nogometni tim u Chicagu. Chicago NISA najavio je 5. studenoga 2020. godine da je njegova prijava za nacionalnu neovisnu nogometnu asocijaciju od 10. rujna odobrena za Chicago, koja bi trebala početi igrati u jesenskoj sezoni 2021. godine.

Kako bi odabrao ime za ovaj novi tim, NISA je lansirao "Moniker Madness" turnir sa ždrijebom i nadimcima 60 predloženih timova koji se bore kroz glasove publike. "Chicago House" sada je stigao do finala ljestvice, natječući se s "Chicago Pointom" kao nazivom novog čikaškog nogometnog profesionalnog tima koji će početi igrati krajem ove godine.

Manifest imena Chicago House – Ovo je počast Chicago House glazbi, organizacijama socijalnih službi sa sjedištem u Chicagu i američkoj Nogometnoj kući sa sjedištem u povijesnoj četvrti Prairie South Loop. Glazba Chicago Housea gradski je glazbeni doprinos svijetu s kraja 20. stoljeća, pod vodstvom DJ-a Frankieja Knucklesa i noćnog kluba Warehouse. Organizacija za socijalne usluge Chicago House nastavlja pružati potporu osobama pogođenim HIV-om / AIDS-om i široj LGBTQ zajednici uz pomoć stanovanja, zdravstva i zapošljavanja. Bivša Hull House Jane Addams 122 godine je služila siromašnima u Chicagu. Ako se odabere, nogometni klub Chicago House bio bi dom koji želi dobrodošlicu svima.

Poruka iza predloženog imena poruka je jedinstva i odaje poštovanje bogatoj povijesti house glazbe u Chicagu i nasljeđu koje su ostavili pokojni Frankie Knuckles i njegovi revolucionarni DJ setovi u slavnom noćnom klubu Warehouse u Chicagu. Kampanja je upravo u tijeku uoči rođendana FK, a svog glas za Chicago House možete dati ovdje.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2