Skip to main content
  • 10.11.2021.

Denis Horvat pušta u Parizu na partyu -Music For Oceans-

Nakon posljednjeg događaja u parku Bois de Boulogne, Nacre kolektiv 12. studenoga preuzima klub Yoyo koji se nalazi u sklopu pariškog Muzeja suvremene umjetnosti Palais de Tokyo.

Piše: 


Glazba za zaštitu oceana

Večer “Music For Oceans” bit će prilika da okupi publiku i osvijesti ih o zaštiti oceana. Tako, osim što eliminira plastiku iz svojih događanja, udruga dio svoje dobiti donira i nevladinoj organizaciji koja radi na zaštiti oceana (prikupljanje otpada).

Jedna zanimljivost ovog party-ja je da će nastupati i Denis Horvat, samouki producent hrvatskih korijena s prebivalištem u Danskoj. Nedavno je najavio svoj studijski album "The Serve Of The Abnormal", a valja istaknuti i novo izdanje "extrait de superior" na kompilaciji Secret Weapons u izdanju Innervisionsa.

Za ovu večer u podrumima Palais de Tokyo, Nacre će posjetiteljima pružiti večer prožetu deep house, minimal i melodic techno ritmovima . Na line upu je još i Colyn, a priča oko ovog producenta započinje kada su ga otkrili Tale of Us te počeli puštati njegovu glazbu. Nedugo zatim izdao je traku "Amor" za Afterlife, pa potom i "Resolve" s kojom je dobio naklonost renomiranih producenata. Svakako ovoj priredbi valja nadodati i Oyea kao VJ-a, te svjetlosnu scenografiju koju su osigurali DeFacto i Minuit Une.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2