Skip to main content
  • 10.05.2023.

DJ Krnya slavi jubilarnih 40 godina karijere uz veliki dvodnevni party

S gotovo 20 kolega DJ-eva, glazbenika i umjetnika s kojima je kroz godine najviše surađivao, križevački DJ obilježava veliki jubilej s dva dana plesa i zabave

Piše: 

 

Ivan Krnjić poznatiji kao DJ Krnya zaslužan je za glazbeni odgoj brojnih generacija Podravaca i Prigoraca koji su polazili plesnim podijima partyjima na kojima je svirao tijekom četiri desetljeća duge karijere.

Vječni zaljubljenik u glazbu uskoro obilježava svoj veliki jubilej – 40 godina karijere. U svojim rodnim Križevcima, u Klubu Kulture priprema veliki dvnodnevni party “DJ Krnya 40th Anniversary: Music & Me” s gotovo 20 kolega koji će rasplesati partijanere 16. i 17. lipnja.

Prvog dana, 16. lipnja u večeri zvanoj “The Roots” nastupaju – Amadun, Chani Brawo, Erich,Keko B2B DarioZG, Roman, Sascha Schwere, Stype Bones, Willie Balog i sami Krnya.

Druga večer, 17. lipnja nosi naziv “New Age” na kojoj će svirati – Mary, Petar Dundov, Seraphim Codex, Shipe, Torres, Toxic te Kryna u klasičnom setu i posebnom special live actu. Za posebni live act pridružiti će mu se njegova kćer Iva Krnjić koja će nastupiti uz poznatog i nagrađivanog saksofonista Vojkana Jocića.

Veliku obljetnicu će obilježiti i s drugom kćeri, Paulom koja će imati postavljenu svoju prvu izložbu dosadašnjih radova.

Krnya je svoj put kao DJ započeo još 15.6.1983. kada se prvi put okušao za miksetom u Maloj sportskoj dvorani škole “Bratstvo – jedinstvo” u Križevcima. Od tog trenutka nije se odmaknuo od miksete i gramofona, postao je strastveni kolekcionar i ljubitelj gramofonskih ploča, a nastupao je diljem zemlje i inozemstva. Najveći obol glazbi je dao u svojim rodnim Križevcima, obližnjoj Koprivnici i Zagrebu.

2008. Krnya pokreće svoj internetski radio – Urbana Music Radio što je njegov primarni posao i danas. 2021. postaje dobitnik nagrade Ambasador u kategoriji najbolji live stream DJ nastup za njegov set “DJ Krnya Live @ Kalnik Mountain” kojeg je odradio u serijalu od 54 dana emitiranja glazbe video streamom putem društvenih mreža iz svog kućnog studija za vrijeme lockdowna.

Ulaznice za rođendanski party će uskoro u prodaju, a broj će biti limitiran.

FB EVENT: DJ Krnya 40th Anniversary: Music & Me

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk