Skip to main content
  • 28.09.2023.

Drugo Atje izdanje potpisuje riječki dj i producent Sven Nalis uz EP -Nevera-

ATJE je novi koncept i glazbena etiketa usmjerena na revolucioniranje suvremene glazbe u Hrvatskoj, iza koje stoji višestruko nagrađivani DJ i producent Andrea Ljekaj

Piše: 

 
Iskusni DJ i producent s trenutnom adresom u Berlinu, poznat kao i pionir hrvatske broken beat scene, Sven Nalis objavio je svoj novi EPNevera” na izdavačkoj kući ATJE.

EP "Nevera" najbolje je opisati kao dinamičnu fuziju garagea, housea i bassa.

Nadahnut upečatljivim prizorom olujnog nevremena koje se stvara u Kvarnerskom zaljevu, Sven Nalis majstorski je uhvatio sirovu snagu i očaravajuću sile prirode. Svaka pjesma započinje drugačije emotivno putovanje, od odlučne moći "Nevere" do opuštajućeg zanesenog ugođaja "Sparine", u zanosnom labirintu garage zvukova.

"Nevera" nudi zanosan spoj  hrapavih beatova s utješnom, toplom melodijom koja kao da pruža utočište usred oluje. Moćna drum and bass linija kreira energičnu osnovu, dok umirujuća i atraktivna melodija transportira na mjesto mira i spokoja.

"Sparina" predstavlja zanimljivu transformaciju, gdje Sven udahnjuje novi život originalnoj hip-hop traci još jednog hrvatskog producenta Eevoa. Inspirirana fluidnim ritmovima drum and bassa, "Sparina"  se razvija u zavodljivu sunčanu viziju s naglaskom na snažnu kick  i bass liniju koja bez napora nosi slušatelja kroz vrelinu ljetnog dana.

Sven Nalis se etablirao koketirajući sa žanrovima od drum and bassa do atmosferskog junglea, housea, footworka i UK garagea, a sav svoj glazbeni raskoš kao i novi EP će predstaviti riječkoj publici na ATJE label nightu ovog petka u Crkvi.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.