Skip to main content
  • 7.08.2020.

Erick Morillo uhićen i optužen za seksualno zlostavljanje u Miamiu

Policija izvještava da se događaj zbio još u prosincu 2019. u njegovom domu na Miami Beachu

Piše: 


Erick Morillo, svjetski priznati house glazbenik uhićen je i optužen za seksualno zlostavljanje jedne djevojke. Detektivi ističu da su 49. godišnji Morillo i njegova žrtva radili kao DJ-i na privatnom partyu na Star Islandu, a kasnije su zajedno sa još jednom ženom otišli na piće u njegov dom.

Prema izvještaju o uhićenju, žrtva je detektivima rekla da je Morillo u nekoliko navrata seksualno zlostavljao, ali je odbila sve njegove pokušajte. Policiji je priznala da je u tom trenutku bila u alkoholiziranom stanju, a kasnije je pronašla sobu unutar kuće gdje može odspavati.

Policiji je objasnila da se potom probudila gola u krevetu, a pored nje je stajao Morillo također gol. Morillo je negirao optužbe. Međutim, u srijedu 5. kolovoza stigli su sa analize dokazi o silovanju pronađeni te večeri, a oni se poklapaju sa Morillovim DNA. Morillo je potom uzeo odvjetnika kako bi pripremio obranu.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2