Skip to main content
  • 31.10.2022.

Francuska policija prijavila 23 partijanera zbog ilegalnog ravea

Iako je policija prekinula rave, dio partijanera nije planirao stati s plesom

Piše: 

Prošlog tjedna 700 partijanera okupilo se na ilegalnom raveu u Boischampréu, Francuskoj. Ovo je treći ilegalni rave na području male općine u sjevernoj Francuskoj od kraja ljeta.


Foto EPA

Zbog preglasne glazbe, policija je primila preko 50 poziva od lokalnih stanovnika zbog remećenja javnog reda i mira. Iako je rave bio lociran u šumi nedaleko od općine, zvuk basa svejedno je dopirao do kuća.

Rave je krenuo u ranim večernjim satima, a trajao je gotovo do podne sljedećeg dana, sve dok preko 200 policajaca nije došlo ugasit ilegalni party i potjerat njegove sudionike. Dolaskom policije, većina partijanera se razišla, dok nekoliko desetaka njih nije planiralo prestat plesat te je njih dvadeset troje zaradilo prijavu za remećenje javnog reda i mira. Kako bi se koliko, toliko izgladila situacija s policijom i lokalnim stanovništvo, organizatori su očistili dio šume i livade gdje se održao rave.

Kao rezultat ovog ilegalno ravea lokalna vlast u Boischampréu je zabranila do daljnjega bilo kakve zabave u prirodi.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2